banner488

Tosun, Birlik ve Beraberlik İçerisinde Çalışacağız

Tosun, Birlik ve Beraberlik İçerisinde Çalışacağız
banner269
AK Parti Çine İlçe Teşkilatı’nda geçen hafta gerçekleştirilen temayül yoklamasına katılan başkan aday adayları bir araya geldi. Süreç sonrası başkan adayı olarak görevlendirilen mevcut başkan Mehmet Tosun, hedeflerinin 2019 seçimleri olduğunu söyledi.

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı temayül yoklamasına katılan başkan aday adayları HOT Döner Çine Şubesinde bir araya gelerek 2019 seçimleri için istişarede bulundular. 11 aday adayından bir kişinin katılmadığı gecede tüm aday adayları AK Parti Genel Merkez tarafından başkan adayı olarak görevlendirilen mevcut ilçe başkanı Mehmet Tosun’un yanında olduklarını, 2019 seçimlerinde birlik ve beraberlikle Çine Belediyesi’ni almak istediklerini söylediler. AK Parti Genel Merkeze mülakat için çağrılan mevcut başkan Mehmet Tosun, Veysel Tetik, Serkan Sevinç, Mutlu Menderes Eşiyok, Orkun Payze ve temayül yoklamasına katılan aday adaylarından Muammer Abbak, Muammer Karadeniz, Erol Uzun, Adnan Özoğul ve Kazım Can, AK Parti Çine İLçe Gençlek Kolları Başkanı Mehmet Sezer ve eski yönetim kurulu üyesi Bircan Kömürcüoğlu geceye katıldı.

AK Parti İlçe Teşkilatında Hedef 2019

İlçemizde yapılan temayülün yoklamasının hemen akabinde AK Parti Genel Merkezimize başkanlık adayı için 5 kişinin çağrılmasının ardından tarafıma İlçe Başkan adayı olarak görev verildiğini belirten Başkan Tosun, "Hemen hızlı bir şekilde istişare süreçlerini başlattık. İlk önce aday adayı arkadaşlarımızla bir araya gelelim dedik, bizim için bu süreç partimiz adına güzel geçti. Çok aday adayı olmasına rağmen gayet sağduyulu ve sağlıklı bir şekilde süreci tamamladık. Arkadaşlarımıza hem teşekkür etmek hem de önümüzdeki seçimlerle ilgili bilgi alışverişinde bulunmak için bir araya geldik. Bundan sonraki süreçlerde de hızlı bir şekilde eski ilçe başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz, ana kadememiz, kadın ve gençlik kollarımız, mahalle başkanlarımız, sivil toplum örgüt başkanlarımız ve kanaat önderleri ile istişarelerimizi tamamlayıp toplumun bizden beklemiş olduğu güzel bir yönetim oluşturmak için çalışmalarımızı başlattık. İnşallah partimiz yönetiminde güzel bir liste oluşturup 2019 seçim çalışmalarımızı başlatacağız.  Çine'de herkesin beklentisi olan yerel seçimde AK Parti Çine’de belediyeyi alabilir algısını gerçekleştirmek için ne gerekiyorsa elimizden geleni yaparak, milletvekillerimizle birlikte takip ettiğimiz projeleri de devam ettirerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Toplumun her kesimini kucaklayarak ve partimizi herkese açarak 2019 inşallah belediyeyi almak ve AK Parti’nin bayrağını dikmek istiyoruz. Bu sürecin hepimize hayırlar getirmesini diyorum” şeklinde konuştu.

“Belediye Nüfusun düşmesi ile ilgili tedbirler almalı”

Merkez Karar Yürütme Kurulu Türkiye genelinde bütün ilçelerinde yönetim sayısını 5 kişi azalttığına değinen başkan Tosun, “Biz 25 kişiden 20 kişiye düşmüştük, 5 kişide nüfusla ilgili olarak düştü. Yönetim kurulumuzun sayısı 15 kişiden oluşacak. Bunun sebebi de ilçe nüfusunun 50 binin altına düşmesi ile ilgili. Önümüzdeki dönemlerde bu konu ile ilgili Belediye tedbirler almazsa, belediyenin açısından da bir takım sıkıntılar doğacağını da herkes biliyor, kendileri de biliyor. Nüfus ile ilgili konuda biz ve Çineli AK Parti Milletvekilimiz Mustafa Savaş başta olmak üzere Aydın Milletvekillerimiz ile üzerimize düşeni yapacağız, belediyeden de aynı duyarlı çalışmaları bekliyoruz. Ayrıca yeri gelmişken kendi şahsım da olmak üzere Mehmet Tosun olarak, diğer 2 arkadaşımız yani AK Parti Çine Belediye meclis üyesi Veysel Tetik ve Mutlu Menderes Eşiyok’ta nüfuslarımızın Çine’de kayıtlı olduğunu bir kere daha değinme gereği duydum bunu da tekrar kamuoyuyla özellikle paylaşıyorum. Önümüzdeki süreçlerde sadece yönetim kurullarıyla değil, partililerimizle, yönetime alamadığımız arkadaşlarımızla, kanaat önderleriyle, STK başkanlarıyla farklı periyodik toplantılar yaparak fikir alışverişinde bulunarak çalışmalarımıza değişik boyutlarda devam ettireceğiz. Önümüzdeki süreç inşallah başka bir süreç olacak” ifadelerini kullandı.



    

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2017, 08:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472