banner488

Serkan Sevinç, AK Parti İlçe Başkanlığına Aday Adayı

Serkan Sevinç, AK Parti İlçe Başkanlığına Aday Adayı
banner496
AK Parti eski ilçe yönetim kurulu üyesi Serkan Sevinç, AK Parti Çine İlçe Başkanlığına aday adayı oldu.

AK Parti Çine İlçe Başkan Aday Adayı Serkan Sevinç, resmi müracaatını AK Parti mevcut İlçe Başkanı Mehmet Tosun’a teslim etti. Genel Merkezin talimatıyla Çine’de Cumartesi yapılacak temayül yoklamasında tüm aday adaylara başarılar dileyen mevcut Başkan Mehmet Tosun 2019 seçim sürecine kilitlenerek, hedeflerine ulaşacaklarını inandığını söyledi.

“Partimizin Zenginliği ve Parti İçi Demokrasimizin Göstergesi”

Hepimiz kardeşiz, birlik ve beraberlikle çalışacağız diyen AK Parti mevcut İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Genel Merkezin talimatıyla Cumartesi günü saat 16.00- 19.00 arasında ilçe başkanlığı ile ilgili bir temayül yoklaması yapılacak. Aday adayı olan herkes bizim kardeşimiz, arkadaşımız. Bu partimizin bir zenginliği ve parti içi demokrasinin de bir göstergesidir. Gönül istiyor ki bütün üyelerle birlikte bir temayül yoklaması yapılsa daha iyi, güzel sonuçlar alınır. Temayül yoklaması tam bir gösterge olmasa da değerlendirmelerde mutlaka etkili olacaktır. İnşallah hem temayül hem de kongre süreçlerinden birlik beraberliğimizi daha da güçlendirerek 2019 sürecine kitlenerek, seçimlere hedeflenerek sağlıklı bir süreç geçiririz diye düşünüyorum, inanıyorum ve istiyorum. Sonuçta Genel Merkezimiz bir karar verecek, bu kararı verirken mevcut İl Başkanımız, Milletvekillerimizle birlikte değerlendirerek bir karar verecekler. Biz verdikleri kararın arkasında sonuna kadar dururuz ve gereğini yaparız. Bizim açımızdan bir sıkıntı olmaz. İnşallah bu güzel yarışta Serkan kardeşime ve tüm aday adaylarına başarılar diliyorum. Partimiz ve ilçemiz için hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.

“Çine’de Bir Yanımız Hep Eksik”

AK Parti Çine İlçe Başkan Aday Adayı Serkan Sevinç, “Parti içinde kırgınlıklar, küskünlükler siyasetin içerisinde bunlar ama nihayetinde bizim hedefimiz, niyetimiz aynı. Biz Çine Belediyesini 2019 seçimlerinde almadıktan sonra bizim Çine’de her zaman bir yanımız eksik kalıyor. Mehmet Başkanımın ve ekibinin niyeti Çine Belediyesini almak. Geçmişte hepimizin hatası, kusuru oldu, biz onları bir kenara bıraktık inşallah. Hangimiz taktir görürse, bu yola çıkarsa hep beraber bu işi yürütelim, götürelim. Siyaset gelip geçici bir olgu, bizim Çine’ye eser bırakmamız, bir şeyler kazandırmamız lazım. Çine’nin 1987 yılından beri değişmeyen görüntüsünü inşallah bu kötü talihi kırarak, yıllarca çektiğimiz eziyeti sonlandırarak Çine’ye yeni bir vizyon kazandıralım düşüncesindeyim. Bunu yaparken de hiç kimseyi itmeden, dışlamadan, geçmişte yaşananları gündeme getirmeden hep beraber bu yolda yürüyelim diye düşünüyorum. Mehmet Başkanımdan Allah razı olsun. Öncelikle Mehmet Başkanımla geçen haftadan beri yaptığımız istişarelerde bizlere sıcak yaklaşımından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Üç buçuk yıldır bu görevde, tekrar devam ederse yine hayırlı olsun deriz, hep beraber çalışırız. Başkanımla görüşmelerimizden aldığım kadarıyla o da aynı düşüncelere sahip. Tek hedefimiz Çine’nin bir yerlere gelmesi. Diğer arkadaşlarda güzel insanlar, diğer aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2017, 16:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472