banner488

Şener: AK Parti günahlarım için tövbe ediyorum

AK Parti'den ayrıldıktan sonra parti kuran ancak istediği oy oranını yakalamayınca kapısına kilit vuran Abdullatif Şener, AK Parti'deki günlerini anlatırken öfke doluydu.

Şener: AK Parti günahlarım için tövbe ediyorum
banner496

Yeni Harman dergisine konuşan Şener, Erdoğan ile iplerin başbakan olduğu ilk hafta gerilmeye başladığını daha sonra da koptuğunu söyledi. Erdoğan başbakan olmadan aralarında herhangi bir gerginlik olmadığını; ancak göreve geldiği ilk haftadan itibaren sürekli kavga ettiklerini söyleyen Şener, başbakan yardımcısı olduğu dönemde ise bu tartışmaların şiddetlendiğini anlattı.

"DİLEKÇEMİ İŞLEME KOYAMADI"

Röportajında 2002'de Başbakan Yardımcısı olurken Recep Tayyip Erdoğan'ın bütün bakanlarda peşin istifa dilekçeleri aldığını ve kendisinin de verdiğini anlatan Şener, iki Kaçak Bahis bakanın o istifa dilekçeleriyle görevden aldığını söyledi. Sürekli kavga etmelerine rağmen, Erdoğan'ın kendisini görevden alamadığını iddia eden Şener, Ahmet Kekeç'in kendisiyle ilgili eleştirilerine de anlam veremediğini söyledi. 

"AK PARTİ GÜNAHLARIM İÇİN TÖVDE EDİYORUM"

AK Parti'nin başladığı gibi gittiğini, kendisinin de bazı günahlara ortak olduğunu söyleyen Şener, bu günahlar için gece gündüz tövbe istiğfar ettiğini söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2012, 03:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472