banner488

Savaş’ın rüzgarı Çine’yi kuşattı

2011 Genel Seçimleri’nde de memleketi Çine’ye özel bir ilgi gösteren AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Çine’deki temaslarında ilgi ve sevgiyle karşılık buldu.

Savaş’ın rüzgarı Çine’yi kuşattı
banner496

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Çine'nin Çöğürlük, Bahçearası ve Karakollar Köyü’ne gerçekleştirdiği ziyaretlerden sonra Çine Organize Sanayii Bölgesi’ni ve Çine Devlet Hastanesini de ziyaret etti.

 

Bahçearası ve Çöğürlük köylerini ziyarette vatandaşlara seslenen Savaş, daha sonra Karakollar Köyü’ne geçti ve AK Parti Köy Temsilcisi Faruk Doğan’ın cenaze namazına katılarak, yakınlarına ve kederli ailesine baş sağlığı diledi.

 

“Çine OSB’de yüzlerce kişiye istihdam imkanı doğacak”

 

Çine Organize Sanayii Bölgesi ziyaretinde Müteşebbis Heyet Başkanı Kayhan Güney’den son gelişmeler ve yatırımcı firmalar hakkında bilgi alan Savaş, “Çine OSB Aydın’ın parlayan yıldızı olacak. Bizim de bu konuda elimizi taşın altına koyup gerekli firmaları Çine OSB’ye çekebilme noktasında girişimlerimiz var. İnşallah Büyükşehir Belediyesi’ni aldığımızda birçok firmanın Çine OSB’den yer alması ile beraber yatırımlara başlamalarını sağlayacağız. Çine OSB sayesinde, ileride yüzlerce kişi istihdam olanağı bulacak.” dedi.

 

Çine OSB ziyaretinden sonra Çine Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, bizzat hastalara karanfil dağıtarak, geçmiş olsun ve acil şifa temennilerini iletti. Hastaların dert ve sıkıntılarını da dinleyen Savaş, hasta ve hasta yakınlarına moral vererek yüzlerini güldürdü.  Hastane ziyaretinde Betbaba Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Orhan Demirtaş'tan hastanedeki gelişmelere ilişkin bilgi almayı da ihmal etmeyen Savaş, Demirtaş’ın 2011 yılından itibaren Hastanedeki mevcut gelişmeleri kısaca anlatarak, olumlu gelişme ve ilerlemelerin yaşandığını belirtmesini ‘çok güzel’ olarak niteledi. 

 

Köy ziyaretlerinde yoğun ilgi ile karşılanan ve denk geldiği herkesin halini hatrını sorup büyüklerinin elinden öperek küçüklerine samimi ve sıcak yaklaşımlarla alaka gösteren Savaş, yoğun tempolu bir gün geçirdi. Aynı günün akşamında Gökyaka ve Saraçlar köy kahvehanelerinde vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılanan ve ağırlanan Savaş, akşam geç vakitlerde tamamladığı ziyaret ve temaslarından sonra Aydın’a döndü. (Murat TAN)


Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2014, 19:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472