banner488

Savaş'tan Karpuzlu’ya Teşekkür Ziyareti

Savaş'tan Karpuzlu’ya Teşekkür Ziyareti
banner269

TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş 24 Haziran'da gerçekleşen seçimlerin ardından AK Parti İlçe teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Savaş'ı AK Parti İlçe Başkan'ı Akif Aydoğdu,önceki dönem ilçe başkanı Süleyman Taner Çakar ve partililer karşıladı. İlçe Başkan'ı Akif Aydoğdu, 5 seçim atlattıklarını ve alınlarının akı ile seçimleri başarılı sonuçlar aldıklarını söyledi. Başkan Aydoğdu ve partililer sıkıntılarını dile getirerek ilçeye tecrübeli bir kaymakam atanmasını istedi. Başkan Aydoğdu, “Önümüzdeki yerel seçimlerde Allah’ın izni ile bu seçimde de başarılı çıkmanın derdindeyiz. Biz birlik ve beraberlik içinde yerel seçimde kaybetmek istemiyoruz. Karpuzlu’da AK Parti’nin bayrağının dikilmesini istiyoruz. İlçemize birçok hizmet getirdik. Bunları getirirken birçok sıkıntılar çekiyoruz. Ama yerelde de iktidar olursak eğer daha rahat ve daha çok hizmetler getirmenin için uğraşıyoruz. AK Parti hizmetlerini Aydın ve ilçelerinde görmek istiyoruz. 24 Haziran seçimlerinde yüzde 56 fazla oy alarak Aydın ilinde ikinci ilçe olduk. İnşallah yerel seçimde kimseyi kırmadan inceltmeden bu seçimi de en iyi oy alarak Karpuzlu’yu AK Belediyecilik ile tanıştıracağız.” şeklinde konuştu.

Savaş, teşkilatının eksikliklerini gidermek için telefon görüşmeleri yaparak sorunların en kısa zamanda çözülmesini istedi. İlçeye tam yetkili ve tecrübeli bir Kaymakamın geleceğinin de sözünü veren Savaş, Karpuzlu’nun şampiyon olan ilçelerinden biri olduğunu söyledi. Savaş, “24 Haziran çok önemli bir gün demiştik. Tarihi bir gün tarihi bir seçim kader seçimi kritik bir seçimdi. Çok şükür bu tarihi kritik günü çok güzel bir şekilde aziz milletimizin desteğiyle aştık ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar Cumhurbaşkanı seçtik. Güçlü bir yönetim için güçlü bir iktidar için birde güçlü bir meclis oluşturduk. Bundan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun. Güzel bir başarı elde ettik. Hakikaten 16 Yıldan bu yana aziz milletimiz bize destek verdi, güç verdi. Karpuzlu’da eğitimde, ekonomide, sağlıkta, ulaşımda çok önemli hizmetler yaptık. Bu başarı hikayesini 24 Haziran akşamı ile taçlandırdık. Bundan sonraki önümüzdeki 5 yılda o istikrar ve güven ortamında 16 yılda yaptığımız o hizmetleri kat ve kat daha fazlasını önümüzdeki 5 yılda yapacağız" dedi.

Mustafa Savaş, Karpuzlu’da AK Hizmetleri inceledi

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti İlçe Teşkilatı ile birlikte Karpuzlu’ya kazandırılan hizmetleri yerinde inceledi. Savaş, Karpuzlu’daki programı kapsamında yeni hizmete giren Karpuzlu İlçe Devlet Hastanesi ile Karpuzlu İmam Hatip Ortaokulu ve İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.

On yataklı Karpuzlu Devlet Hastanesi’nin maliyeti yaklaşık 7 milyon Türk Lirası olurken Karpuzlu İmam Hatip Ortaokulu ve Karpuzlu İmam Hatip Lisesi de yaklaşık 5 milyon Türk Lirası’na tamamlandı. Bu iki okulda 200 öğrencinin öğrenim görmesi hedeflenirken vatandaşlar da Mustafa Savaş’a saha denetimleri esnasında büyük bir ilgi göstererek bütün bu yatırımlardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Mustafa Savaş, yürütülen çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada; "AK Parti iktidarımızın Aydın’a yatırımları ve hizmetleri devam ediyor. Sözünü verdiğimiz projeleri yerine getirerek Aydınımızı geliştirme gayretindeyiz. Vatandaşlarımızla birlikte el ele vererek bu güzel memleketi daha fazla kalkındıracağız. Daha yapacak çok işimiz var. Hemşerilerimiz arkamızda durdukça bu projelerin devamı gelecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2018, 10:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472