banner488

Savaş, Aydın ve Çine için yatırımlarımıza devam ediyoruz

Savaş, Aydın ve Çine için yatırımlarımıza devam ediyoruz
banner496

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Çine Sulaması 2. Kısım projesinde sözleşme imzalandığını açıkladı.

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Aydın ve Çine’de yatırımların devam ettiğini belirten modern sulama faaliyetlerine yönelik hizmetlerin sürdüğünü ifade etti.

Milletvekili Savaş, “Bereketli topraklarımızın verimini arttırmak adına modern sulama faaliyetlerine yönelik hizmetlerimizi hızlandırıyoruz. Eskiçine, Umurköy, Camızağılı, Kargı, Kabataş, Doğanyurt, Kuruköy, Yağcılar, Evciler, Kahramanköy, Yörükler, Saraçlar, Gökyaka ve Esentepe mahallelerimiz başta olmak üzere ilçemize ve ilimize önemli bir fayda sağlayacak olan Çine Sulaması 2. Kısım projesinde sözleşme imzalandı. Yaklaşık 173 Milyon TL proje bedelli işin, 900 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor. Proje sonunda Gökbel Barajı’ndan alınacak su ile 66 bin 800 dekar alan arazinin modern sulama sistemine kavuşması sağlanacaktır. Hayırlı ve bereketli olsun.”

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2021, 19:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472