banner488

Savaş; “30 Mart Çine için bir milat olacak!..”

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın, Çine Kahraman Köy’e gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlar yoğun ilgi ve sevgi gösterisinde bulundular.

Savaş; “30 Mart Çine için bir milat olacak!..”
banner496

Çiçek buketleri ile ve alkışlarla karşılanan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve beraberindeki partilileri Kahraman Köy’e gerçekleştirdikleri ziyaretin bitiminde Çine'ye sevgi gösterileri ile uğurlandı.

Köy meydanında toplanan halka çifte mikrofondan seslenen Savaş, “30 Mart, Çine’nin makûs tarihinin yıkıldığı gün olacak, Çine için bir milat olacak.” dedi.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın Kahraman Köy’e gerçekleştirdiği ziyarette, AK Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya, AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz, AK Parti Çine Belediye Meclis Üyesi adayları ve partililer de hazır bulundu.

“30 Mart, Çine’nin makûs tarihinin yıkıldığı gün olacak”

Sözlerine, “Ormancı Ali’nin oğlu Mustafa olarak doğduğum, büyüdüğüm topraklarda borcumu ödemek adına tekrar karşınıza çıktım.” cümleleriyle başlayan Savaş, “Söz veriyorum ki 30 Mart’tan sonra da sizlere sonsuza kadar desteğim var. Ben Çine’yi her zaman çok sevdim. Bu can bende olduğu sürece, son nefesime kadar hem Çine’yi hem Aydın’ı hep seveceğim. Çine benim için çok önemli. Var gücümüzle sonuna kadar çalışacağız, 30 Mart’tan sonra burası nasıl bir Çine olacak cümle alem görecek. 30 Mart, Çine’nin makûs tarihinin yıkıldığı gün olacak. Çine için bir milat olacak.” dedi.

“Çine’nin kaybettiği yılları geri almasını istiyorum”

2011 yılı genel seçimlerinde kendisie gösterilen destekten ötürü teşekkür eden Savaş, “Hem İnterbahis Çine için, hem Aydın için vargücümüzle çalışacağız. Çine’nin kaybettiği yılları geri almasını istiyorum. Çünkü Çine ve Aydın bunları hak etmiyor. İnanın Çine’nin ve Aydın’ın halini gördükçe yüreğim sızlıyor. Çine çok güzel bir şekilde yönetilecek, Çine o köylülükten kurtulacak. Bundan 5 yıl önce de söylüyordum. Çine köy hala köy. Ama biz Aydın Büyükşehir ile beraber bir olduğumuzda, Aydın çalışacak, Aydın şahlanacak, Çine kazanacak.” İfadelerini kullandı.

“Çine’ye ve Aydın’a AK Parti bayrağını dikeceğiz”

“Evladınız, kardeşiniz, içinizden biri olan Mustafa Savaş için siyaseti bir kenara bırakın.” Sözleriyle köy meydanın toplanan kalabalığa seslenen Savaş, “Kardeşinize destek vermenizi istiyorum. Siyaseti bir kenara bırakıp, hizmete bakarak destek vermenizi istiyorum. Tüm yüreğimle inanıyorum ki, 30 Mart akşamı hem Çine’de hem Aydın’da AK Parti bayrağını dikeceğiz. Söz veriyorum desteğinizin karşılığını misli misli alacaksınız. Memleket için ülkemiz için 30 mart çok önemli. Ülkemizde üzerinde oynanan oyunları, hem gazetelerde hem de televizyonlardan görüyorsunuz.” dedi. (Murat TAN)






Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2014, 19:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472