banner480

Şahin; “Çamur atmakla siyaset yaptığını sanıyorlar”

CHP Çine İlçe Teşkilatı’nın Yolboyu Köyü’ne gerçekleştirdiği ziyarette konuşan CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, sert konuştu.

Şahin; “Çamur atmakla siyaset yaptığını sanıyorlar”
banner269

Çine Belediyesi’nin çalışan bir belediye olduğu için borçlanmış olduğunu söyleyen Şahin, “Bunu çekemeyenler çamur atmakla siyaset yaptığını sanıyorlar ama 30 Mart günü görecekler.”  dedi.

3 senede Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in Çine’ye kazandırdıklarının ortada olduğunu vurgulayan Şahin, “Artık Çine’nin daha da ileri gitmesi lazım. Bunun için Aydın ve Çine’de de hizmetlerin daha iyi sürdürülebilmesi için CHP’ye desteğimizi esirgemeyelim. Oylarımız CHP’ye evet olsun.” şeklinde konuştu.

“AKP’nin yolsuzlukları çok’ diyen Başkan Şahin, “Türkiye’de hayvancılığı bitirdiler. Kendi kafalarından Türkiye’ye getirdikleri anguslarla çiftçiyi bitirdiler. Zeytin ve  zeytinyağı bitti. Seçim önü diye zeytin bu sene 7 Tl’ye satılıyor fakat seneye yine düşük fiyatlara gerileyecektir. Belediye Başkanımızın zeytinyağı ile ilgili istihdama dönük güzel bir projesi var. Ancak görünen ortada ülkemizde domates yok, pamuk yok, tarım ülkesi ülkemiz tarımsal üretimde yokluk içinde. Tohum için İsrail’in yahudinin eline baktırdılar. Sadakacı bir toplum yarattılar.” dedi.

Daha sonra CHP Çine Belediye Meclis Üyesi adaylarının isimlerini tek tek okuyarak köy meydanında toplanan vatandaşlara tanıtan Başkan Şahin, “Güzel bir ekip oluşturduk. Sizlerin desteği ve teveccühü için de ayrıca teşekkür ediyorum. 30 Mart’tan sonra onları bütün Çine’nin köy ve sokaklarında hizmet ederken göreceksiniz. Desteklerinizi esirgemeyin.” ifadelerini kullandı.(Murat TAN)


Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2014, 19:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472