banner488

Şahin; “Bayramlarımızı yok etmeye çalışıyorlar!..”

CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, “Türkiye’nin ulusal bağımsızlığına karşı birleşen düşmanlar nitekim bu bayramlarımızı da yok etmeye çalışıyorlar.” dedi.

Şahin; “Bayramlarımızı yok etmeye çalışıyorlar!..”
banner496
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında stadyumlardaki toplu törenlerin kaldırılmasına ilişkin olarak yürürlüğe konan yasağa tepki olarak Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Teşkilatı, Atatürk büstüne çelenk koydu.


Törene, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Çine Belediye Meclisi Üyeleri, CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Şengül Pak, CHP Çine Gençlik Kolları Başkanı Önder Tırabuz, Atatürk Düşence Derneği Çine Temsilcisi Ayşe Aşkar ve partililer katıldı.

Çelenk koyulmasının ardından konuşan CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, “Geçen yıl çıkan yasadan sonra stadyumdaki toplu törenler kaldırıldı. Cumhuriyet tarihinde iki defa Klasbahis 23 Nisan kutlaması yapılmamış. 12 Eylül darbesi iki defa bunu yasakladı. Türkiye Büyük Millet Meclisi fes ettikleri için kendi doğasına aykırı olduğu için maalesef bunu kutlamadılar. Baktılar toplumdan gelen tepkiler var. Ondan sonra bayram tekrar kutlandı. 23 Nisan günü tatil ilan edildi. Türkiye’nin ulusal bağımsızlığına karşı birleşen düşmanlar nitekim bu bayramlarımızı da yok etmeye çalışıyorlar. Ama bunu hiçbir güç engelleyemeyecek. Çocuklarımız dünyada eşsiz ayrı bir yere sahipler. Çünkü Ulu Önder Atatürk onlara böyle güzel bir bayramı hediye etmiş. Dünyada çocuk bayramı olan tek ülke Türkiye’dir. Bunun gururunu yaşıyoruz ve bunu da devam ettireceğiz” dedi. 




Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2013, 00:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472