banner488

“Reklam tabelalarının muhasebesini iyi tutsun”

Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Muhammet Doğan, CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin’i ağır sözlerle eleştirdi.

banner269

AK Parti Çine İlçe Başkan Yardımcısı Muhammet Doğan, 46. Danışma Toplantısı’nda sarfettiği “Çine’nin 7 mahallesi var” sözleriyle alakalı CHP İlçe Başkanı tarafından yöneltilen eleştirileri yanıtladı.

CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin’i topa tutan Mali Müşavir Muhammet Doğan, “Tayfun Şahin benim tuttuğum defterlerin kalitesini sorgulayacağına Belediye’nin tek reklamcısı olarak tüm Çine’yi kuşatan reklam tabelalarının muhasebesini iyi tutsun” dedi. 

“Ben polemik değil Çine adına akılcı, çözüme dönük politikalar üretmekten yanayım”

 

 “Hepimiz buralarda siyaset yapıyoruz, amaç ve ortak gayenin Çine sevdası olduğunu, sen ben demeden Çine için hizmet etmeye çalışıyoruz.” diyen Doğan, “Ben polemik değil Çine adına akılcı, çözüme dönük politikalar üretmekten yanayım. İlçe danışma toplantısında Büyük Şehir yasasıyla ilçemizdeki köyler birer mahalle olacağından. Mahalle sayımız artacaktır. Çine’nin Şevketiye, Soğancılar ve diğer mahallelerimize gidecek hizmetin, Topçam Köyümüzü de, İbrahimkavağı Köyümüze ve diğer köylerimize de gitmesi gerekir. Bu yüzden; hizmetin yerinde ve kaliteli olması belediye bütçesine bağlıdır. Belediye bütçesi zengin olmalı. Bu ihtiyaçları karşılanmalı. Bundan dolayı AK Parti Belediyesi ile olacağını söylemiştim. Bir anlık dil sürçmesi ile sarf etmiş olduğum Çine’nin ‘7’ mahallesi var sözlerimi; basın mensupları önünde CHP Çine İlçe Başkanı’nın şahsım aleyhinde karalama kampanyası başlatırcasına çarpıtması ve mali müşavirlik mesleğimle alakalı olarak sarf ettiği sözlerini teessüf ve şaşkınlıkla karşılamaktayım.” dedi.

 

“Belediye Başkanı kim, yoksa bu da bir dil sürtüşmesi miydi?”

 

“Siyasette edep vardır. Siyasette hak hukuk vardır. Siyasette ahlaki kurallara ve insana saygı vardır.” diyerek siyasetin etik kurallar çerçevesinde icra edilmesi gerektiğine dikkat çeken Doğan, “Sayın Şahin, Karakollar Köyü’nde CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın’ı Belediye Başkanı olarak tanıtmasını sorgulasın. Adama sorarlar ‘Belediye Başkanı kim, yoksa bu da bir dil sürtüşmesi miydi?’ diye.”şeklinde tepkisini dile getirdi.

 

“Çine’yi kuşatan reklam tabelalarının muhasebesini iyi tutsun”

Açıklamasında Tayfun Şahin’i yoğun eleştiri bombardımanına tuttuğu gözlenen Doğan, “CHP İlçe Başkanı’nın ‘at çamuru izi kalsın’ mantığıyla mesleğim üzerinden siyaset yapmasını kınıyorum. Kendisini benim muhasebe kayıtlarımdan şüphe etmek yerine, kendi vicdani muhasebesini sorgulamaya davet ediyorum. Benim tuttuğum defterlerin kalitesi mükelleflerle benim aramda ki güvendir. Tayfun Şahin benim tuttuğum defterin kalitesini sorgulayacağına, Çine Belediye’nin tek reklamcısı olarak tüm ilçeyi kuşatan reklam tabelalarının muhasebesini iyi tutsun” dedi. 


Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2013, 00:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472