banner488

“Partimizde, gençlerin önü açılacak“

Gazeteci, program yapımcısı, CHP Aydın Milletvekili aday adayı Tayfun Talipoğlu, CHP Çine İlçe Teşkilatını ikinci kez ziyaret etti.

“Partimizde, gençlerin önü açılacak“
banner496

CHP Çine İlçe Teşkilatı binasında, Başkan Tayfun Şahin, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve pek çok partili Talipoğlu’nu karşıladı.

Partimizde, gençlerin önü açılacak diyen CHP Aydın Milletvekili aday adayı Tayfun Talipoğlu ziyaretinde partililere şöyle seslendi; “Tek kaygı var gider bir daha uğramazsınız diye. O kaygınız hiç olmasın, bu düşünce her yerde var, benim yaşama biçimim zaten sokaklarda ben sevildiğim yerde olurum. Parti binasına girdiğim andan itibaren aldığım enerjiyi, bana hiçbir plaza, hiçbir sokak ve cadde veremez. Ben insandan besleniyorum, insanların içinde olmaktan hoşlanıyorum, sevildiğim yerde oluyorum. Herkes güzel şeyler yapmak için yola çıkıyor, hiç kimseye ne kırgınlığım oldu bu arada, il ve ilçe başkanlarımız çok sıcak davrandılar, tarafsız davrandılar kim ne derse yalan. Ben gazetecilik hayatımda çok temayül yoklaması, belediye seçimi, ön seçimler gördüm ki ne kavgalar geçti insanların birbirlerini kırıp döktüğü. Birkaç tane lüzumsuz adam dışında, piyasaya sundukları bir takım saçma sapan, aslı olmayan acayip dosya falan dışında gerçi onlara da kimse aldırmadı zaten. Biz Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır bir süreç geçirdik. Bir kez daha rica ediyorum 29 Mart’ta lütfen oy verirken elbette hepimizin sevdiği insanlar var, sevmek güzel bir şey, saygı duymak güzel bir şey. Önemli olan Aydın’a artı değer ne getirir ona bakalım, kime işaret koyacaksak. Aslı olan budur, biz üçü nasıl beş yapacağız benim mücadelem de budur. Eğer üçte kalacaksak hiç anlamı yok kapayıp dükkanı gidelim. Mevcudu korumak yenilmektir, galibiyet demek değildi. Bir sefer genel seçim günleri partilerimizin ışıklarını erkenden söndürüp evimize kapanmayalım yenildik diye.  Biz bu sefer sabahlara kadar bayram yapalım istiyorum. Biz muhalefet partisiyiz demenin de bir anlamı yok, yapamıyorsak gideriz iktidara yürüyemeyen gider. Yani kırk sene aynı adamlar kalacak kırk sene biz muhalefet partisiyiz ne yapalım deme hakkı yok kimsenin. Kırk sene muhalefetteysen bir problem var demektir sende yani. Herkes kendi şapkasını önüne koyacak.

Eğer ki gücüm yeter Meclis’e gidersem ilk yapacağım şey her makamın 2 dönem olması için mücadele vereceğim. İl Başkanlığı, ilçe başkanlığı da, meclis üyeliği de hatta genel başkanlıkta. Çünkü 3 dönem olunca bu iş olmuyor.  Ben 18 yaşındayken milletvekili olanlar hala milletvekili olma çabasındaysa o zaman genç insanlara neden CHP’ye gelmiyorsun deme hakkı yok. 46 sene vekillik yapanları tanıyorum ben, bir ömür.  Bu partide genç insanların önü açılacak.  
Değişik bir milletvekili imajı göreceksiniz bir kere bunun sözünü veriyorum. Her ayın bir Cumartesi, Pazar’ında toplam 4 ilçe olmak üzere periyodik olarak toplantı yapacağız. Yaptıklarımızı, yapacaklarımızı birlikte planlayacağız. Sayın Genel Başkanımız ön seçime giriyor, herkese bir ders de vermiş oldu, çok da güzel yaptı. Genel Başkanın ön seçime girdiği yerde herkes ön seçime girmek durumunda kalacak. Güzel şeyler oluyor ve bu güzel şeyleri bizim tamamlamamız lazım. 7 Haziran’a kadar ağzımızda kan olsa tükürmeyeceğiz. Birbirimizi sevmesek bile saygı duymak zorundayız. Ben gitmesem bile nefer olarak seçilen arkadaşlarım için çalışırım. Eğer 7 Haziran’da alamazsak, 8 Haziran’da ne Türkiye Cumhuriyeti var nede Cumhuriyet Halk Partisi var. Önce iktidarı göreceğiz ki umudumuz artsın. 29 Mart ‘ta 3’ü 5 yapacak kim varsa ona oy verin.

Seçilsem de seçilmesem de ikametgahımı Aydın’a aldırdım. Milletvekili gelirsem Aydın’da olacağım, bu hükümete karşı Türkiye’nin her yerinde çalışırım, ama en çok Aydın’da çalışacağıma emin olun. Seçimde yine bunlar kazınırsa 8 Haziran’da ülkenin kapısına Cuma’ya gitti yazabiliriz. Dokunma zamanı geldi herkesin yanında olma zamanı kime ne kadar çok dokunursak hep birlik içinde oluruz. AKP’den, MHP’den, diğer partilerden oy alacağız, Aydın’da bir tarih yazacağız emin olun.”











 


Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2015, 08:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472