banner488

Özmen, “Çine’yi İstiyoruz”

Özmen, “Çine’yi İstiyoruz”
banner269

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, 24 Haziran seçimlerinin ardından Çine İlçe Teşkilatı'na teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, seçim sonrası teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Özmen’in ziyaretinde AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız, Gençlik Kolları Başkanı Cemal Çakır ile ilçe yönetim kurulu üyelerinin hazır bulundu.

“Çine’de yol haritamızı belirleyeceğiz”

Partililere seçim sürecindeki gayretleri nedeniyle teşekkür eden Özmen, “24 Haziran seçimlerinin ardından tüm ilçelerde değerlendirme toplantılarımızı devam ediyoruz. Seçimde başarı sağlayan tüm ilçelerimize teşekkür ediyor, tüm ana kademe, kadın, gençlik kollarına taktik ve teşviklerimiz ile görüşlerimiz sunuyoruz. Çine ilçemizde bu noktada birinci çıktığımız ve 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için bizi umutlandıran ilçelerimizden birisi. Hem seçim sonuçlarını beraber değerlendirirken, önümüzdeki süreçte de neler yapmamız gerekiyor, yapmamız gereken doğrular nelerdir, yapmamamız gereken noktalar nelerdir bunları istişare ediyoruz. 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlere daha güçlü bir şekilde Allah’ın izniyle gideceğiz. Çine ilçemizde bizim için çok büyük önem arz ediyor. Çine’de biz bugüne kadar maalesef AK Parti iktidarda Çine Belediye’siyle buluşturamadık. İnşallah yerel seçimde bizim için çok önemli bir fırsat. Çine’yi istiyoruz biz. Çine çok büyük hizmetler hak eden güzel bir ilçemiz. Yerel seçimde başarılı olabilmek için yapmamız gereken doğruları teşkilatımızla istişare ettik, yol haritamızı belirleyeceğiz. Aday Adayı süreçleri başladı. Çine’den bir çok arkadaşımızın aday adayı çıkacağını tahmin ediyorum. Tüm aday adaylarımız bizim için çok değerlidir. Hepsi ile gereken çalışmaları yapacağız. Anketler sonucunda, temayülden ve istişareler sonucundu en doğru aday Çine’de de olur inşallah. Tüm Çinelilerin üzerinde hem fikir olacağı en doğru adayı bulup Çine’de ki AK Belediyecilik özlemini sona erdirmek istiyoruz. Ziyaretimizde bunun istişarelerini yaptık. Seçim süreci Çine’miz, Aydın’ımız ve ülkemiz için hayırlı olsun diyoruz” ” ifadelerini kullandı.

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun ise, Özmen’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek seçim sürecindeki çalışmanın ve azmin sonucunu aldıklarını aktardı. Tosun, yerel seçimlerde de başarılı olmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2018, 08:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472