banner488

Özmen “Aydınlı Bakanımız Olmasa Da, Varmış Gibi Hizmet Getireceğiz”

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen 64’üncü Hükümetin kurulmasından sonra yaptığı açıklamada Kabinede Aydınlı bir Bakan olmamasına rağmen, Aydınlı Bakanımız varmış gibi Aydın’a hizmet gelecektir” dedi.

Özmen “Aydınlı Bakanımız Olmasa Da, Varmış Gibi Hizmet Getireceğiz”
banner269
 Başbakan Ahmet Davutoğlu 64’üncü Hükümet kabinesinde yer alan Bakanlıklara kimlerin getirildiğini açıkladı. Aydın’dan, çok istenilmesine rağmen bir milletvekili kabinede yer almadı. AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen yeni kabinenin milletimize hayırlı olmasını dileyerek, “ Hükümetimiz öncelikle vatana millete hayırlı olsun. Bu hükümet kaldığı yerden tekrar Türkiye’yi hizmetlerle buluşturmaya devam edecektir. AK Parti’nin ikinci yarısı başlamıştır. Biz 7 Haziran’da başlamasını ümit ediyorduk fakat araya bir ara dönem girdi. Gecikmeli de olsa AK Parti ikinci dönemine başladı. Bundan sonraki süreçte Türkiye inşallah tek başına iktidarın, istikrarın, huzurun, güvenin imkanlarında faydalanıp önümüzdeki 4 yıllık dönemde ve ardından, 2023’e kadar olacak olan ikinci dönemde Türkiye tekrar ciddi bir mesafe kat edecektir. 2023 hedeflerimiz arasında yer alan dünyanın en büyük 10 ekonomisi, kişi başına düşen milli gelirin 20 bin dolara çıktığı bir Türkiye’yi hedefliyoruz. Hükümetimiz bu konuda elinden geleni yapacaktır” ifadelerini kullandı.

Kabine de Aydınlı bir Bakan yer almamasıyla ilgili olarak Başkan Özmen “ İnşallah bir dahaki hükümette yer alacaktır. Biz iktidar partisinin Aydın İl Teşkilatı olarak her zaman Bakanlık isteriz. Bakanlık olmamasına rağmen milletvekillerimizin ve teşkilatımızın uyumuyla beraber, Aydın’a bir bakanımız varmış gibi hizmet gelmesini sağlayacağız” dedi.

64’üncü Hükümet Kabinesinde yer alan bakanlar ise şöyle; Başbakan: Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı: Tuğrul Türkeş, Başbakan Yardımcısı:  Mehmet Şimşek, Başbakan Yardımcısı: Numan Kurtulmuş, Başbakan Yardımcısı: Yalçın Akdoğan, Başbakan Yardımcısı: Lütfü Elvan, Adalet Bakanı: Bekir Bozdağ, Ekonomi Bakanı:  Mustafa Elitaş, Maliye Bakanı:  Naci Ağbal, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı:  Sema Ramazanoğlu, Avrupa Birliği Bakanı: Volkan Bozkır ,Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Fikri Işık, Gümrük ve  Ticaret Bakanı: Bülent Tüfenkçi, Kalkınma Bakanı: Cevdet  Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakanı: Mahir Ünal, Gençlik ve Spor Bakan: Akif Çağatay Kılıç, Çevre ve Şehircilik Bakanı: Fatma Güldemet Sarı, Orman ve Su  İşleri Bakanı: Veysel Eroğlu,  İçişleri Bakanı: Efkan Ala, Milli Savunma Bakanı: İsmet Yılmaz, Dışişleri Bakanı: Mevlüt Çavuşoğlu, Sağlık Bakanı: Mehmet Müezzinoğlu, Enerji Bakanı: Berat Albayrak, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı: Faruk Çelik, Kalkınma Bakanı: Cevdet Yılmaz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı : Süleyman Soylu, Milli Eğitim Bakanı : Nabi Avcı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı: Binali Yıldırım.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2016, 09:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472