banner488

Özkaya’dan Şahin’e anında cevap: CHP Tiyatro oynuyor!

Ak Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya, CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin'in açıklamalarını değerlendirdi.

banner496

CHP Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Tayfun Şahin’in son basın açıklamasındaki iddiaları hakkında da konuşan Başkan Özkaya, “CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin bize birtakım ithamlarda bulundu. Ben siyasetin kalitesinin düşmesinden yana değil,  yükselmesinden yanayım. “ şeklinde konuştu.

“Biz Çine’nin yaşanabilir, modern bir şehir olmasından yanayız”

CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin’in, “1999 yılından bu yana çok şey yaptık” sözlerini eleştiren Başkan Özkaya, “Biz çok şey yaptıklarının farkındayız. Biz Çine’nin suyunu gazozunu ve  Çine’nin kaybettiği değerleri istiyoruz. Çok şey yaptılar ve hep kaybettiler. Çine’nin kaldırımlarını kaldırdılar kaybettiler. Yollar engebeli ve düzensiz. Biz Çine’nin yaşanabilir, modern bir şehir olmasından yanayız. Biz insanlarımızın bazı şeyleri çok daha fazla hak ettiği inancını taşıyoruz ve halkımızın bize güvenmesini istiyoruz. “ şeklinde konuştu.

“Çine Aydın’da 8. sıralara düştü”

Çine’nin daha önce Aydın genelinde Nazilli ve Söke’den sonra 3. İlçe olduğunu ve şimdilerde ise Nazilli, Söke, Kuşadası Didim, İncirliova ve Germencik ilçeleri içerisinde Çine’nin 8. sıralara düştüğünü ifade eden Başkan Özkaya,  “Evet 1999’dan bu yana çok şey başardılar!” şeklinde tepkisini dile getirdi.

“Halkımızın Çine Belediyesi’ni iktidarla buluşturacağına inanıyorum”

“Çine’nin büyümesi, gelişmesi için biz halkımızın bu seçim döneminde Çine Belediyesi’ni iktidarla buluşturacağına inanıyorum.” diyen Başkan Özkaya, “Bu inanç tüm ekibim ve arkadaşlarımda da vardır. Çine halkında da var.  Bunlar Belediyeyi alacağız dediğimizde farklı mecralarda oyun oynayıp laf ebeliği yapıyorlar. “ dedi.

“TOKİ için Karakollar Köyü’nde tiyatro yazmaya başladılar”

Açıklamasında Çine Belediye Başkanı ve CHP İlçe Başkanı eleştirdiği gözlenen Başkan Özkaya, “Biz siyasetçinin düzgün dürüst olmasından yanayız diye tavır alıyorlar. Ama Karakollar Köyü’nde bugün biz TOKİ yapıyoruz diye CHP İlçe Başkanı ve Belediye Başkanı telefon görüşmelerinde halkı galeyana getirmek için, ‘biz altyapıyı oluşturduk, halkı galeyana getirdik. Yakında Karakollar Köyü’nde toplantı yapacağız’ diyorlar. Ben oların halkı galeyana getirme sahnelerini daha önce gördüm. Bunlar çok güzel tiyatro yazıyorlar ve oynuyorlar. Kahramanköy ve Çaltı Köyü’nde daha önce meralar için tiyatro yazdılar. Şimdi TOKİ için de Karakollar Köyü’nde tiyatro yazmaya başladılar. Yakında Karakollar köyünde de tiyatro oynayacaklar. Biz tiyatro oynamıyoruz. Dün Ankara’daydım. Mera ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Takip etmeye de devam edeceğim.“ dedi.

Başkan Özkaya sözlerini, “Bugüne kadar Ak Parti İlçe Başkanı olarak hiçbir siyasetten ve işten kaçmadım. Karayolları ile ilgili son açıklama yapıyorum derken ben bunların çamurluklarından kaçıyorum. Yoksa iş yapmaktan değil. Çünkü ben çamur siyaset istemiyorum. Siyasetin çıtasının yükselmesini istiyorum.“ şeklinde sonlandırdı.

Detaylı açıklama Salı günü

Konuyla ilgili olarak açıklamaları kısa tutan Başkan Özkaya, Tayfun Şahin’in sözlerine ilişkin Salı günü yapılacak olan basın toplantısında daha detaylı açıklamalarda bulunacağını söyledi.


Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2013, 23:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ulaştırma
ulaştırma - 11 yıl Önce

tayfun şahin tiyatro yazıyo ise erkan bey sizde iyi bir genel yayın yönetmenliği yapmaya çalışıyorsunuz

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472