banner488

Özkaya; “Tayfun Şahin’i esefle kınıyorum!..”

AK Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya, parti ilçe binasında basın toplantısı düzenledi.

Özkaya; “Tayfun Şahin’i esefle kınıyorum!..”
banner496
Düzenlediği basın toplantısında 3 konuya değinen Başkan Özkaya, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin’in geçtiğimiz günlerde Çine Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleşen aday tanıtım toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sarfettiği,  “Diyor ki hırsızlık babadan oğula geçer. Atatürk’ün sözü altın harflerle tarihe yazılırken, Başyalancı’nın sözleri çamurlarla duvara yazılacak.” sözleri üzerinden zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya'nın ilçe parti binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz ve parti yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

“Tüm halkımızı davet ediyoruz”

İlk olarak, 17 Mart saat 15.00’teki Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İstasyon Meydanı’ndaki Aydın Mitingi’ni duyuran Başkan Erkan Özkaya, “İlçemizden ve köylerimizden araçlar kaldırılacak. Başbakanımızın Çine’ye gelmesi arzumuzdu. Bu sadece Aydın Merkez olarak değiştirildi. Böylelikle tüm Çine halkımız ve 65 köyüne sesleniyoruz. Eğer ki araç temini isteyenler varsa araç temininde de bulunacağız. Başbakanımızı Aydın’da coşkulu bir şekilde ağırlamak istiyoruz. Tüm halkımızı davet ediyoruz.” dedi.

“Halkımızın kafalarını bulandırmaya gerek yok”

10 yıldır uğraş vererek TOKİ’nin Çine’de başlaması mutluluğuna hep beraber eriştiklerine değinen Başkan Özkaya, “TOKİ’nin Çine’de başarılı olmaması için, bin lira aylık ödemesi varmış, arsa parası ayrıymış gibi kulağımıza gelen ifadeler var. Halkımızın ev sahibi olmasına yönelik isteklerimiz ortadadır. Halkın korkutulmuş olduğunu üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız, halkımız endişe etmesin. TOKİ aidatları 450 Tl’dir. Büyük dairelerde peşinat 6 Bin Tl , küçük dairelerde ise 4 Bin Tl’dir. Aynı zamanda peşinatlar yatırıldıktan 14 ay sonra inşaatların bitip teslim edilmesiyle tekrar belirlenen peşinat yatırılacak. 2. peşinatlar yatırıldıktan 4 ay sonra ise 450 Tl taksitli 180 ayda ev sahibi olacaklardır. Halkımızın kafasını karıştırmaya gerek yok. Bunun teminatı bizleriz. TOKİ bünyesinde tüm ülkede 585 bin daire üretilmiştir. Bunların hiç birisinde şaibe olmamıştır. Halkımızın kafalarını bulandırmaya gerek yok.” dedi.

Öte yandan TOKİ için şimdiye kadar 50 başvuru olduğunu belirten Başkan Özkaya, “TOKİ’nin başlaması için 100 başvuru şart. 7 Mart’a başvurular devam ediyor. Halkımız başvurularını son güne bırakmamalıdır. Ben başvuru sayısının 100’ü geçeceğine inanıyorum.” İfadelerini kullandı.

“Tayfun Şahin’i esefle kınıyorum”

Açıklamalarının sonuna doğru, siyasette edepli olmak gerektiğinin altını çizerek CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin’e yüklenen Başkan Özkaya, Sn. Tayfun Şahin, yerel gazetemizdeki bir haberde geçen Mustafa Kemal Atatürk’ün isminin altın harflerle yazılırken, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Mart seçimlerinden sonra isminin çamurla duvarlara yazılacağını, hırsızlığın babadan oğula geçtiğine ilişkin türlü ithamlarını kendisine yakıştıramadım. Kendileri 15 yıldır Çine’de taş taş üzerine koymamışlardır. Her tarafa çamur ve iftira atmaktan başka becerdikleri iş yoktur. Bizim 2002 yılından bu yana Çine’de yaptıklarımızdan bir tanesini gerçekleştirememişlerdir. Biz Çine’de 30 proje gerçekleştirdik. Bizim Çine’nin, Aydın’ın ve Türkiye’nin 30 Mart seçimlerinden zaferle çıkacağına inancımız tamdır. 30 Mart’a zaferle ulaşıldığında Tayfun Şahin bu dediklerine nasıl karşılık verecek şaşırıyorum. Kendisini esefle kınıyorum. Daha önceki beyanlarımda da kendisini edepli siyaset yapmaya davet etmiştim. Eğer böyle devam ederse bizim de tavrımız değişecektir.” cümleleriyle açıklamasını noktaladı.(Murat TAN)


Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2014, 05:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472