banner488

Özkaya istifa etti

Ak Parti Çine İlçe Başkanı Erken Özkaya istifa dilekçesini verdi.

Özkaya istifa etti
banner269

Ak Parti Çine İlçe Başkanı asılsız ve çamur at izi kalsın düşüncesiyle çıkan dedikoduların asılsız olduğunu belirterek açıklamada bulundu.

Erkan Özkaya, “ Cumartesi günü İl Başkanımız Sadık Atay’a istifa dilekçemi verdim. Tabii ki bu söylenen dedikoduları kabul ediyorum anlamına gelmesin. Bu iddiaları, kanuni haklarım saklı kalmak kaydıyla mahkemede arayacağım.

Partime herhangi bir zarar gelmemesi için makam ve mevkii peşinde olmadığımı göstermek ve gereğini yapmak için İlçe Başkanlığı görevimden ayrılıyorum. Benim için ilçe başkanlığında veya yönetim kurulunda olmak önemli değil, Ak Partili olmak önemlidir. Biz bu davanın peşindeyiz, biz bu davayı devam ettireceğiz.

Herhangi bir işe girmek veya menfaat sağlamak için Adalet ve Kalkınma Partisini kurmadık. Ama Ak Parti’nin gücünden ve isminden fayda elde edemeyen arkadaşlar Ak Parti’ye her türlü çamur ve iftirayı atıyorlar. Ne ben ne de Partim böyle yalan dolan atıfları kabul etmiyoruz.

Ben 2002 yılında yönetim kurulu kurucu üyesiydim. 2009 yılından 2014 yılına kadar Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanlığı görevimi Çine için, Çineliler için elimden gelenin fazlasını partim adına yapmaya çalıştım. Bundan sonra da ne şekilde olursa olsun aynı düşüncelerin çerçevesinde partim adına çalışmaya devam edeceğim” dedi.


Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2014, 19:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
poyraz
poyraz - 10 yıl Önce

başkanım birkaçkişinin işe yerleşemediği için attığı iftiralar yüzünden istifa ediyorsan ayrıca tehdit varsa biz hallederiz bu parti kimsenin işbulma kurumu değildir bundan sonrada olmayacak hakeden iş varsa girecek ama dün belediye başkanlığı seçiminde koşturdu diye hemen işe girecek diye birşey yok ama sen şunu yapman lazım yönetimde birkaç kişi var bunları değiştir zarar veriyor partiye

vatandas
vatandas - 10 yıl Önce

Baskanim gunumuzde yaparlar arkadas yazmis zaten iki gun yaninda bulunuyorlar ama menfaat pesinde gerci ben olayi bilmiyorum ama gunahinada almayayim

poyraz
poyraz - 10 yıl Önce

Başkan sen gidersen yönetimde gitsin

SIRADAKİ HABER

banner472