banner488

Özkaya “İnsan Onuruyla Doğar ve Onuruyla Yaşar”

Ak parti Çine eski ilçe başkanı Erkan Özkaya son günlerdeki olaylar ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Özkaya “İnsan Onuruyla Doğar ve Onuruyla Yaşar”
banner496

Özkaya istifa ettikten sonra son günlerde hakkında söylenen iddialara basın açıklamasıyla cevap verdi. Özkaya” 2002 yılında kurucusu olmakla gurur duyduğum akp’den 2009 yılında ilçe başkanlığı görevimi devraldım. 5 yıllık ilçe başkanlığım süresince 1400 kişilik üye sayımı 5200’e yükselttim. 3 yerel seçim, 3 genel seçim ve 1 referandumu arkadaşlarla beraber zor şartlarda geçirdik.

 Partide bulunduğum bu süre içerisinde ilçeme ve Çine halkına hizmet etmek için ben ve arkadaşlarım var gücümüzle çalıştık. Bu süre içerisinde başta Çine Adnan Menderes Barajı olmak üzere Çine OSB, Doğal gaz, Devlet Hastanesi, Çine Anadolu Öğretmen Lisesi, Demiryolu projesi, TOKİ, Adalet Sarayı, Kalabak çayı düzenlemesi gibi bir çok hizmetin gelmesi, bitirilmesi ve programa alınması gibi hizmetlerde bulunduk.

Fakat son bir haftada yaşanan talihsiz olaylar beni çok kırmış ve üzmüştür. Bunca yıllık siyasi hayatımda hep maddi ve manevi kendimden taviz vererek ve yol arkadaşlarımı hiç kırmamaya çalışarak, sevgi, saygı çerçevesinde mütevazi bir siyasi duruş sergilemeye çalıştım. Benim için önemli olan Çine’ye hizmet etmek ve bunun yanın da sağlam dostluklar kurabilmektir. Önemli olan her şey bittikten sonra da “iyi insandı” dedirtebilmektir.

 Bu olaylara sebep olan malum şahıs daha önceki yıllarda yanıma gelip iş talebinde bulunmuş ve şahsım tarafımdan 3 defa farklı yerlerde işe yerleştirilmiş her seferinde de işten ayrılmış veya bıraktırılmıştır. Son işe alınan 20 kişilik heyetin içinde 35 yaş sınırını aştığı için alınamayacağı kendisine söylenmiş kendisi bunun son şansı olduğunu ve mutlaka bu işe girmesi gerektiği söylenmiştir. Bunun olmayacağını sekretaryamız ve şahsım tarafımdan mümkün olamadığını kendisine anlattık. O ısrarla sekretaryamıza çeşitli tekliflerde bulunmuş ve neticede işe girememiştir. Eğer o gün işe girseydi bugün bu tür söylemlerde veya iddialar da bulunmayacaktı.

Bende bunlar üzerine cumartesi günü yönetim kurulu arkadaşlarımın da istifasını alarak partimin ilçe başkanlığından istifa ettim. Basın yoluyla da tüm halkımıza duyurdum. Çeşitli yerlerden telefonla arayarak istifa etmeme gerek olmadığını yapacaksam da bunu kamuoyu ile paylaşmamam gerektiğini Ankara’dan geldikten sonra duruma göre yapmam gerektiği gibi konuşmalar oldu. Bende benim için makam ve mevkinin önemli olmadığını bu gibi şeylerin hep geçici olduğunu ve bir Goldenbahis gün son bulacağını söyledim. Önemli olan Ak partili olmaktır dedim.

 Öte yandan başkanlığım süresi içerisinde herkim ki partime bağış yaparsa mutlaka makbuzunun kesilmesi talimatı tarafımdan sekretaryamıza bizzat verilmiştir. Sekretaryamızda gerek belediye başkan aday adayları, gerek belediye meclis adayları , gerek partimiz yönetim kurulu arkadaşlarımızın ayrıca partili olmayan her kim partiye bağış yaptıysa makbuzunu kesmiştir. Makbuzsuz hiçbir bağış alınmamıştır. Bunun dışında anlatılanlar söylentilerden ibarettir. Aksini iddia edenler söylediklerini ispat edemezler ise müfteridirler” dedi.


Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2014, 11:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472