banner488

Özkaya Belediye'yi uyardı

Bedeli ağır olur!

Özkaya Belediye'yi uyardı
banner269
Çine Belediye’sinin bir süreden beri yapımına devam ettirdiği ‘Kalabak Çayı Düzenleme Projesi’nin yanlış olduğunu dikkate çeken Ak Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya ve Parti Yöneticileri ‘Belediye Başkanı bu projedeki yanlışı düzeltmeli ileride şehir içi trafiği felçe uğrar ve bedeli ağır olur’ şeklinde konuşarak uyarıda bulundular.Çine Belediye’sinin bir süreden beri yapımına devam ettirdiği ‘Kalabak Çayı Düzenleme Projesi’nin yanlış olduğunu dikkate çeken Ak Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya ve Parti Yöneticileri ‘Belediye Başkanı bu projedeki yanlışı düzeltmeli ileride şehir içi trafiği felçe uğrar ve bedeli ağır olur’ şeklinde konuşarak uyarıda bulundular.
Bazı İlçe Yöneticileriyle birlikte Kalabak Çayı’nda devam eden düzenleme çalışmalarını incelemek için oraya gideren Erkan Özkaya orada karşılaştığı Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’den projeyle ilgili bilgiler aldı.
Casinovale src="/images/upload/image/2a.jpg" />Daha sonra projenin yanlışlıklarına dikkat çeken Özkaya Çine’nin en büyük sorunlarından birinin şehir içi trafik yoğunluğu olduğunu belirterek, “tarihi bir fırsatı görmezlikten geliyorsunuz. Kalabak Çayı’nı küçük havuzlarla, basketbol sahasıyla süsleyip güzelleştirmek istiyorsunuz. Çine’nin bir çok yerini bu süs havuzlarını ve basketbol sahalarını yapabilirsiniz. Ondan önce mevcut parklarımızı daha da güzelleştirebilirsiniz. Oysa Kalabak Çayı kenarına köprülerin altından geçecek şekilde bir yol yaparsanız Çine’nin Doğusu ile Batısı arasındaki trafik akışını karayoluna çıkmadan gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede de çarşı içi trafiği de önemli ölçüde rahatlayacaktır” dedi.
Karayolu kenarında köprünün altında basketbol sahasının çok yanlış olduğunu ifade eden Erkan Özkaya “Bugün için zaten karmakarışık hale gelen zaman zaman trafiğin tıkanması noktasına gelen Çine’de şimdiden önem alınmazsa çok uzun süre geçmeden bu trafik sorunu büyüyerek felçe uğrar. İleriyi düşünmeden bazı imkanları değerlendirmezsek tüm Çineliler olarak ağır bedeller ödemek zorunda kalabiliriz. İleride onca para harcanarak yapılan bu yatırımları bozmak ve yıkmak zorunda kalınmasın” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2013, 13:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ali ekber şirip
ali ekber şirip - 11 yıl Önce

o yolun projesini yapıp bozacak olan sizlersiniz...karayollarının projesini chp l i belediye prjesiymiş gibi anlattınız.sonra güya çine'de kazanıp,eskisi gibiolmasada yakın kavşaklar açacaksınız,chp'nin (!)pisliğini temizleyeceksiniz.vah uyuyan halkıma

SIRADAKİ HABER

banner472