banner488

Özkaya “Artık ok yaydan çıkmıştır!”

Partisinin istişare toplantısında konuşan Başkan Erkan Özkaya, CHP’yi topa tuttu.

banner269

Çine’de doğmanın kötü bir kader olmadığını vurgulayan İlçe Başkanı Özkaya, CHP’yi kastederek “Bize ne kadar kulp takarsa taksınlar. Artık ok yaydan çıkmıştır ve hedefe varacaktır. Halka dayanmayan hiçbir güç ayakta kalamaz.” dedi.

Ak Parti Çine 45. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, Çine Belediye Düğün Salonu’nda yapıldı. Ak Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş ve beraberindeki heyet gelmeden önce davetlilere yerel ve genel anlamda Ak Parti icraatlarının slayt gösterisi sunularak aktarıldığı ve yoğun ilginin gözlendiği toplantıda gündeme ve yerel sorunlara ilişkin önemli konulara dikkat çekildi. 

Toplantıda ilk olarak söz alan Ak Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya sözlerine “Çine Ak Parti Çine’ye ve bu memlekete aşıktır demiştik daha önceki kongremizde aslolan karanlık değil, ışıktır demiştik. Bu ışık, bu aşk sizlerle el ele gerçek bir seçimi ve gerçek bir demokrasiyi hep birlikte tüm Çine için kurma gücünü bizlere verecektir.” şeklinde başladı.

“Aziz Çine’nin bütün fertleri, Çine’de doğmanın kötü bir kader olmadığını, kendi haysiyetinin ve hakettiğinin ülkenin başka yerlerinde doğan insanlardan hiç de az olmadığı düşüncesini özgürce,  korkusuzca açıklayabilmelidir. İşte o zaman Çine’nin hak ettiği değere ve hizmete layık olacağına şüphesiz kuşkumuz yoktur.” diyen Başkan Özkaya, “Biz Çine’ye gerçekten güveniyoruz. Bu topraklarda yaşayan insanları satmadık, bundan sonra da satmayacağız.” dedi.

Artık ok yaydan çıkmıştır

Çine Ak Parti İlçe Teşkilatı olarak aralıksız çalışmalara devam ettiklerine ve Çine’nin hak ettiği imkanlara sahip olması için yoğun uğraş içinde oldukların değinen Başkan Özkaya, “Bize neler demediler. Organize işler yapıyorlar dediler, yalancı dediler. Bunların gücü yetmez, Belediye’yi almaları için bir ton ekmek yemeleri lazım dediler. Biz insani ahlaki ve hukuki olmayan yollardan değil, ‘Milli İrade’nin tecellisinden yanayız, şaşmaz ve değişmez adalet ilkesine inanıyoruz. Bize ne kadar kulp takarsa taksınlar. Artık ok yaydan çıkmıştır ve hedefe varacaktır. Çine’de halk iktidar olacaktır. Yani halka dayanmayan hiçbir güç ayakta kalamaz, yıkılıp gider. Çine’de bir yangın var bu yangın elbet sönecektir bu yangını söndürecek olanlar yine Çinelilerdir.” şeklinde açıklamada bulundu.

Çine’nin sorunları için kalıcı çözümler lazım

“Çine’de son günlerde bir pazaryeri furyası aldı gidiyor.” diyen Başkan Özkaya, “Akçaova Beldesi’nde  Ak Partili bir Belediye olarak pazaryeri yapıyoruz diye Çine’de 15 yıldır yapılamayan pazaryerini plan proje yapmadan alelacele yıktılar ve şimdi de yapmaya çalışıyorlar. Çine’de 200’ün üzerinde pazarcı var. Yeni yapılan pazaryerinin kapasitesi 170 kişiliktir. 30 pazarcı açıkta kalacak. Çine’nin sorunları için kalıcı çözümler lazım. İnsanlarımız pazaryerine ulaşım konusunda büyük sıkıntı çekecekler.” dedi.

Geçiçi çözümlerin Çine’yi her geçen gün çözümsüzlüğe ittiğini kaydeden Başkan Özkaya, “Bizler yeni yapılmakta olan pazaryerinin altı otopark olmalıdır diye düşünürken şimdi de diyorlar ki Taksi Durağı Meydanı’na katlı otopark yapacağız. Oysa biz orayı açmak istiyoruz. Çine’ye yakışır bir meydan yapmak istiyoruz. Tutturmuşlar otopark yapacağız diyorlar.” şeklinde konuştu.

 

141 Yıllık bu rüyayı biz gerçekleştirdik

‘Çine Barajı dışında yaptıkları hiçbirşey yok’ diyen CHP’ye yüklenen Başkan Özkaya, ”141 yıllık bu rüyayı biz gerçekleştirdik. Gerçekten kanayan bir yaramızdı ve bu sene ovamızda hiçbir su sıkıntısı çekilmedi. Çok büyük bu hizmeti küçümseme lafları ile Avrupa’nın En Büyük Barajı’nı yok sayıyorlar.” ifadesinde bulundu.

Bunların kulakları sağır, gözleri kör

Yaptıkları hizmetin CHP tarafından görmezden gelindiğini belirten Başkan Özkaya, “Çine Devlet Hastanesini, Çine Meslek yüksekokulunu, Çine Öğretmen Lisesi’ni, Çine duble yolunu, Çine SKK Binası’nı, Çine Tapu Dairesi’ni, Çine Diş polikliniğini, Akçaova yolunu ve Akçaova Lisesi’ni görmüyorlar. Bunların kulakları sağır, gözleri kör. Görmezler, duymazlar.” diyerek tepkisini dile getirdi.

Çine için daha çok hizmetler verileceğini belirten Başkan Özkaya, “Belediye seçimlerini Ak Parti olarak almamız halinde su  faturasını şişirmeyeceğiz, yoksul vatandaştan adeta su parası almayacağız. Katı atık bedellerini yükseltmeyeceğiz. Biz biliyoruz ki halkın parasında tüyü bitmemiş yetimin hakkı var. Biz yaptığımız işi doğru yapacağız.” dedi.

Vatandaşın karşısına çıktıklarında daima hiçbir zaman aldanan ve aldatan olmayacaklarını belirten Özkaya, “Hedefimiz Çine İlçesi’nde Ak Parti bünyesinde  6 bin üye sayısına ulaşmaktır.” şeklinde konuştu.

Divan Başkanlığını Erkan Özkaya’nın yaptığı 45. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda, Metin Can, Sezer Çetin ve Ahmet Kayamaz katip üyeliği görevini icra ettiği kongreye, Ak Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş, Ak Parti Aydın İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Ak Parti Çine İlçe Koordinatörleri Nuri Güler ve Cüneyt Bayraktar, Ak Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli, Ak Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya, Ak Parti Akçaova Belde Başkanı Metin Can, Ak Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Sezer Çetin, Ak Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kayamaz, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Çine Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Abdülkadir Akalın ile bazı muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.


Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2013, 07:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472