banner488

Özkaya; “AK Belediyeciliği Çine’ye de göstereceğiz!..”

AK Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya, partilileriyle birlikte ziyaret ettikleri Akçaova’da önemli hizmetlere dikkat çekerek, “AK Belediyeciliği Çine’ye de göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Özkaya; “AK Belediyeciliği Çine’ye de göstereceğiz!..”
banner496

Akçaova ziyaretinde coşkulu bir şekilde karşılanan AK Partili’lerin önümüzdeki yerel seçim çalışmaları kapsamında Çine için hazırladığı ve paylaştığı projeler, Akçaova halkından tam not aldı.

“Sizler bu oyunları bozacaksınız”

Ziyarette ilk olarak konuşan ve sözlerine, “Bahanelere sığınmadık. Akçaova’yı AK Belediyecilik ile tanıştırdık.” cümleleriyle başlayan Başkan Özkaya, “30 Mart Yerel seçimlerinde Çine’yi de alarak AK Belediyecilik nasıl olurmuş Çine’ye de göstereceğiz. Bu seçimi cumhuriyet tarihindeki diğer seçimlerden başka bir yere koyun. Bugüne kadar Çine Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediye için oy kullanmadınız. Yine bu yıl içinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için de oy kullanmadınız. Bu seçim adeta artık bir genel seçim havasına büründü. Ülkemizin üzerinde oynanan birçok oyun var. Bu oyunları biz eminiz ki sizler tıpkı Adnan Menderes’in idamından sonra bozduğunuz gibi bozacaksınız. 1983 seçimlerinde de sizler Özal’a oy vererek bu oyunları bozmuştunuz. O gün de sizler bozdunuz bu gün de sizler bu oyunları bozacaksınız.” dedi.

“2014 sonuna kadar bin kişi istihdam edilecek”

Çine Organize Sanayii Bölgesi’nin Çine’deki işsizlik sorununu çözecek olduğunu belirten Başkan Özkaya, “Önümüzdeki günlerde Katarlı Mermer Fabrikası 135 işçi alacak. Şu anki mevcut yatırımlarımız nezdinde istihdam edilen işçi sayısı 105’dir.  İnşaatta çalışan işçileri Hititbet de koyarsak bu sayı 300’e tekabül eder. Orada evine iş ve aş götüren işçi kardeşlerimiz bize mutluluk veriyor. OSB Çine’nin çıkışı işsizliğin son bulup istihdamın artmasıdır. Bizler Çine’de iş için gelenleri artık madenden, madene mahkum etmekten kurtarıyoruz. Çine OSB bu yıl sonunda en az bin kişi, bittiğinde de en az 5 bin kişiye aş ve iş imkanı sağlayacaktır.”

“Çine MYO’da 3 bin öğrenci olacak”

Çine Meslek Yüksekokulu’nda şu an mevcut olarak yaklaşık 250’ye yakın öğrencinin öğrenim gördüğünü belirten Başkan Özkaya, “Biz söz veriyoruz üniversitemizi mini kampüs haline getireceğiz. Oraya derslik ve amfiler yaparak en az 3 bin öğrenci olmasını sağlayacağız. Bizler bu mücadeleyi verirken şimdiki Belediye Başkanı protokol yapıyor. Evvela O Sulama Birliği Başkanı iken yıllarca orada duruyor. Onu çıkaracaktın. Biz ne söz verdiysek yerine getirmeye çalıştık. 2002’den bu yana genelde iktidarken yerelde olamadık. Bir kolumuz eksik, bazı hizmetler gelemiyor.” dedi.

“Adalet Sarayı’na seçim önü diye izin verdiler”

Çine doğalgaz vanası 2 yıldır öylece durduğunu ve Çine Belediyesi’nin izin vermediğini belirten Özkaya, “Çine için bir metre boru döşeyemediler. Neden çünkü Çine Belediyesi izin vermiyor. Adalet Sarayı yapacaktık, 3 kez para geldi. 1. para Kuşadası 2. paramız Didim’e gitti. Bir satır yazı yazılamadı. Çine Belediyesi bir arsa veremedi. Şimdi ise seçim önü diye verdiler, Adalet Sarayı da gelecek.” İfadelerini kullandı. (Murat TAN)


Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2014, 04:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472