banner488

Ozan, dobra dobra konuştu

MHP Karpuzlu İl Genel Meclisi Üyesi ve MHP Karpuzlu Belediye Başkan Adayı Tuğrul Ozan, İl Genel Meclisi’ndeki çalışmalarına ve önümüzdeki yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Ozan, dobra dobra konuştu
banner269
Yıllardır Karpuzlu’da Veteriner Hekimlik yaptığını ve daima halkla iç içe olduğunu belirten Ozan, “Her zaman vatandaşlarımıza hizmet etmek ve faydalı olmak için çalıştım.” dedi.

Ozan, 5 yıllık il genel meclisi üyeliği döneminde Karpuzlu’daki köylerin içme su sorunlarının çözümü, köy yollarının asfaltlanması, köylere parke döşenmesi, istinat duvarı yapılması, mezarlık duvarlarının yapılması, dere ıslahı, köy konaklarının bakım, onarım ve yapımı, çocuk oyun parkları kazandırılması gibi birçok hizmetler verdiğini belirtti.

Eğitim alanında okulların bakım ve onarımı için de hizmet verdiğini ifade eden Ozan,  “3 adet yemekhane yapılması ve anaokulu kazandırılması gibi hizmetlerde bulunduk. İlçe merkezimize 1 adet sentetik futbol sahası kazandırdık. Tekeler Köyü futbol sahasını halı saha ölçülerinde yapıp, önümüzdeki günlerde gençlerimizin hizmetine sunacağız.” dedi.

Karpuzlu’daki köylere sulama amaçlı 3 adet gölet kazandırdıklarını belirten Ozan, “Tekeler Köyü Göleti’nin de önümüzdeki zaman içinde ihalesini yaptıracağız.” şeklinde konuştu.

“Seçilmiş Belediye Başkanı hizmeti unuttu”

Önümüzdeki yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP Karpuzlu Belediye Başkan Adayı Ultrabet Ozan,  “Seçilmiş olan Belediye Başkanı, seçimlerde söz verdiklerini seçimlerden sonra unuttu, hizmeti ve hizmet vermeyi unuttu. Keşke hizmet yapsalardı da takdir etseydik. Şu ana kadar gerçekleşmiş bir proje yok. Onun için seçim beyannamesi hazırlamakta zorlanmadığını söyledi.” ifadelerinde bulundu.

“Karpuzlu’nun hizmeti bilen seçilmişlere ihtiyacı var”

Karpuzlu’nun ılıman iklimi ile yetişen sebze ve meyveleriyle, sahil kentlerine yakınlığı tarihi, kültürel zenginliğe sahip Alinda Antik Kenti, yeraltı ve yerüstü zenginlikleriyle eşsiz yönlere sahip olduğunu belirten Ozan, “Seçilmişler bunu değerlendirememektedirler. İlçemizin hizmeti bilen hizmeti yapan seçilmişlere ihtiyacı vardır.”

“İlçemizin kötü kaderine dur diyeceğiz”

Ozan, “Nasip olur seçimleri kazanırsak, başta üniversite olmak üzere, ilçemize yeni çöp döküm alanı projesini gerçekleştireceğiz. Yapacağımız alt yapı ve üst yapı yatırımlarıyla tarım, hayvancılık ve turizm alanında yapacağımız tesislerle, ilçemizin azalan nüfusuna ve kötü kaderine dur diyeceğiz. “ dedi.

Ekibi ve projeleri ile Karpuzlu için hizmet etmeye hazır olduklarını belirten Ozan, “İlçemize hizmet eli değecektir. Daha önce bize görev verildi, biz yaptık. Halkımız isterse, yine yaparız. Hizmet bizim işimiz.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2014, 03:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472