banner488

“Oylarımızı 3'e katladık” diyerek istifa etti

Milliyetçi Hareket Partisi Çine İlçe Başkanı Kamil Ak istifa etti.

“Oylarımızı 3'e katladık” diyerek istifa etti
banner496
Milliyetçi Hareket Partisi Çine İlçe Başkanı Kamil Ak, seçimlerde ortaya çıkan sonucun sorumlusu olarak MHP Aydın İl Başkanlığındaki yöneticileri göstererek, “biz mevcut oyumuzu üçe katladık” diyerek ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini, ancak üyeliğinin devam edeceğini açıkladı.
30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde ilçede üçüncü parti olan ve belediye meclisine üye sokamayan MHP Çine İlçe Başkanı Kamil Ak, ilçe başkanlığı görevinden istifa etti. Partisinin oylarının başka bir partiye kaydığı yönünde birçok dedikodunun ortaya atıldığını öne süren AK, “Çine'de oylarının başka partilere kaydığı söylemleri kulağıma geliyor. MHP'nin Çine Merkez'de 2009 yerel seçimlerinde yaklaşık 500 oyu bulunuyordu. Bu rakam 2014 Yerel Seçimlerinde ise 3 kat daha artış göstererek bin 690 oldu. Rakiplerimiz Demokrat Parti'nin 2009 Yerel Seçimlerinde 4 bin 500 civarı oyu bulunuyordu, bu rakamları 500'lere düştü. AK Parti'nin ise 2011 Milletvekili Seçimlerinde 14 bin oyu vardı, 2014 seçimlerinde 3 bin civarında bir azalma oldu. Biz kömür, Kaçak Bahis Siteleri gıda yardımı ile seçim çalışması yapmadık, gittiğimiz her yerde projelerimizi anlatmaya çalıştık" diye konuştu.
MHP Çine İlçe Başkanlığı olarak partilerinin ilçe genelindeki oy oranını üç kat artırdıklarının altını çizen AK, “önemli olan bu davamızın devam etmesi” diyerek, "ilçe başkanlığı görevinden istifa ettim, fakat partideki üyeliğim devam ediyor. Bu davanın her alanında görev verildiği takdirde bulunacağım.Çine'de MHP nadasa bırakılmış bir tarla gibiydi. Biz bu tarlayı sürmeye çalıştık. MHP'yi Çine'de hak ettiği yere kavuşturmak için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2014, 18:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472