banner488

Osman Aydın partilisi Hüseyin Aygün hakkında öyle bir söz söyledi ki!..

CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın, partilisi CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün hakkında bazı ithamlarda bulundu.

banner496

CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın, partilisi CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün hakkında bazı ithamlarda bulundu.

Çine Belediyesi Eski Başkanı CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın milletvekilliği seçimlerinden sonra ilk kez gittiği bir köy kahvehanesinde CHP Milletvekili Hüseyin Aygün’e ‘manyak’ dedi.

‘Tek Parti’den daha sert bir iktidar var’

Eskiçine köy kahvehanesinde köylülerle biraraya gelen Milletvekili Osman Aydın, “Ak Parti’de Tayyip sopayı kaldırdığında herkes suspus. CHP’de disipline aykırı hareket etmek kaydı dışında çokseslilik söz konusudur. Tek Parti parti dönemi ve Atatürk’ün dönemi sürekli eleştiriliyor fakat şimdi tek partiden daha sert bir iktidar var. Hiç kimse görmüyor.” dedi.

‘Manyak herif ya deli’

CHP’de eli sopalı bir genel başkan tercih edilmediğine değinen Milletvekili Osman Aydın, “CHP’de işler daha demokratik bir yapı içinde yürüyor. Çokseslilik çok zararlı bir şey değildir. Ama Hüseyin Aygün var içimizde. Şimdi bu adam çıktı dedi ki; “Yunanistan’a karşı biz soykırım yaptık.” Manyak herif ya deli. Biz Yunanistan’a gittik de Yunanistan’ın sınırları içinde soykırım mı yaptık. Adam geldi bizim üzerimize Polatlı’ya kadar Yunan askerinin ne işi vardı. Askeri geldi vatandaşı çoluk çocuk gelmedi ki bizim üzerimize. Biz ona karşı çoluğumuzun çocuğumuzun canını ırzını korumak için mücadele ettik. Bu mücadele en masum mücadele. Adam çıktı abuk sabuk konuşuyor. Şimdi bu sahiplenilecek bir şey değil ki bunu nasıl sahipleneceğim. Şimdi biz bu işi kabul etmiyoruz, kabul edemeyiz. Biz burada atamız çoluğunu çocuğunu korumak için savaşmış Yunan’a karşı. Yunan’ın çoluğunu çocuğunu öldürmek için mi gittik biz Yunanistan’a. Yunan bizim çoluğumuza çocuğumuza namusumuza göz dikti buraya geldi. Biz namusumuzu kurtarmak için namusumuzu çoluk çocuğumuzun canını korumak için savaştık. Bu kadar masum bir savaş çıkacak, birisi, kendini bilmez birisi. Şimdi CHP içinde nasıl ses olmayacak.  Bunlar konuşulacak.”


Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2013, 02:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Yusuf Özdemir
Yusuf Özdemir - 11 yıl Önce

CHP milletvekili sayın Osman Aydın doğru söylemiş.Kendini bilmez başka bir milletvekili haddini aşan sözleri nasıl söyler. Sanki BDP nin bir milletvekili ile söz birliği yapmış casına konuşuyor.Bu çok sesli demokrasi değil, İftiradır. Doğruları söylemeye devam ediniz sayın milletvekilim.

Ahmet Madran
Ahmet Madran - 11 yıl Önce

büyük başkan doğru söylemiş. hatta az bile söylemiş.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472