banner488

Önce teşekkür etti, sonra lakap taktı!

Çine’de incelemelerde bulunan Süleyman Soylu, başarılı başkana lakap verdi.

Önce teşekkür etti, sonra lakap taktı!
banner496

Geçtiğimiz günlerde Çine’de bir takım temaslarda bulunan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok’a, organik tarıma katkılarından dolayı önce teşekkür etti, daha sonra “Organik Başkan” diyerek lakap taktı.

Çitçilerin sorunlarını dinledikten sonra Oda’nın çalışmaları hakkında bilgi alan Soylu, Organik zeytinyağı  sertifikasyon çalışmaları ile ilgili olarak yürütülen çalışmaları dikkatle dinledi.

Bu konuda sıkı bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, “Yaklaşık bir yıl önce başlattığımız Organik Zeytinyağı Sertifikasyon çalışmaları çerçevesinde bugüne kadar 1300 üyemiz bu projemize katıldı. Bu çalışmalarımız devam edecek, amacımız 3 bin, 5 bin üyeye ulaşmak. Organik tarıma desteklemek için yasa çıkaran hükümetimiz bugüne kadar verdiği dekar başı 35 TL destek primini yüzde yüz artırarak önümüzdeki yıldan itibaren 70 TL,ye çıkardı. Bu da Çinemiz’e yılda en az 5 Milyon lira girdi demektir” şeklinde konuştu.

Bu rakamın sadece Çine’de ve Ziraat Odası bünyesinde ulaşılmasını hayretle karşılayan Süleyman Soylu, “İşte böyle bir takım yenilikçi, bir takım farklılıklar, fikirler oluşturulursa çiftçileri rahatlatırsınız. Hay Allah sizden Razı olsun, tebrik ediyorum, Sayın Başkanım. Teşekkür ediyorum “ORGANİK BAŞKAN” dedi.


Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2013, 14:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472