banner488

Mustafa Savaş İlçe Teşkilatını ziyaret etti

AK Parti Aydın 4. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, AK Parti Çine İlçe Teşkilatını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

Mustafa Savaş İlçe Teşkilatını ziyaret etti
banner269

AK Parti Aydın 4. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, AK Parti Çine İlçe Teşkilatını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Savaş, Bu sefer Aydın’da AK Parti’nin birinci parti olacağını belirti.

Parti binasında AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun açılış konuşmasında şeytanın bacağını kıracağız diyerek sözlerine başladı. Tosun, “ Geçen seçimlerde Mustafa Savaş’a Çineliler olarak yeterli desteği veremedik, bir borcumuz var. Bu seçimde bu borcumuzu ödemeliyiz, zaman Mustafa Savaş’a destek olma zamanı. Şimdi zaman eski Türkiye’yi unutmama zamanı, 2002’den beri yapılan yatırımları ve Yeni Türkiye’de yapılacak olan hamleleri hatırlayalım. İnşallah Mustafa Savaş’ a bu seçim hayırlı olacak” dedi.

Bir önceki seçime göre çok daha heyecan var diyen Savaş, Aydın’da AK Parti’nin birinci parti olacağını savundu. Savaş, bu sözünü duygusal, motivasyon ve moral vermek amaçlı söylemediğini, gözlemlediği havanın bu şekilde geliştiğini söyledi.

Her zaman söylediği gibi Çine’nin baba ocağı olduğunu vurgulayan AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, “Benim sizlere borcum var sizlere ödemem gereken, her zaman yanınızdayım, her zaman emrinizdeyim, elimden ne geliyorsa sonuna kadar varım. Siyaset olsa da, olmasa da varım, bu nefes benden çıkıncaya kadar emrinizdeyim.  7 Haziran seçiminin ülke için çok önemli, bir kader seçimi. Geçmişte ülkenin kaderi ile yakından alakalı seçimler var, bunlardan 14 Mayıs 1950 Demokrat Parti’nin iktidara geldiği tarih ülke nereden nereye geldi, 10 yıllık iktidarlık döneminde. 6 Kasım 1983 rahmetli Özal, Türkiye’nin durumu. 3 Kasım 2002 Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’nin iktidara geldiği tarih, bu tarihi dönemeçlerden birisi de 7 Haziran 2015 olacaktır. AK Parti’nin 13 yıldan beri bu ülkeye sağlıkta, ulaşımda, eğitim de ve birçok alanda yaptığı hizmetleri çok iyi anlatmamız lazım. Büyük, güçlü Türkiye’nin yoluna devam etmesi için 13 yıl öncesini bilmeyen milyonlarca gencimiz, insanımız var. O karanlık koalisyon dönemlerini, ülkenin gerilediği dönemleri yaşamayan ve hissedemeyen gençlerimize bunları anlatmalıyız” dedi.

Büyükşehir’e bağlandık tablo ortada diyen Mustafa Savaş, “Merkezdeki muhtarlar bile zamanında randevu alamıyordu, görüşemiyordu, şimdi de görüşemez. Mahalleye dönüşen köylerimizin bir yılda geldiği nokta belli, her bir mahallemiz Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet bekliyor. Aydın’ı seven, ülkesini seven herkesin elini vicdanına koyup AK Parti’nin üzerine mührünü basacak. Türkiye’de biz büyük çoğunlukla yüzde 50’nin üzerinde oyla yine onda on yapacağız. Aydın’da da birinci parti çıkacağız inşallah Allah’ın izni ile en azda 4 tane vekil çıkartacağız. Bizim Aydın’ın önünü açacak projelerimiz, hayallerimiz ortada. Yerel Seçim öncesi altın kanal Menderes dedik, şimdi Edirne, Balıkesir ve Antalya kanal projeleri hazırlıyor. Var gücümüzle çalışacağız. Sıra önemli değil, Aydın önemli. Biz dava adamıyız. Bu iş memleket meselesi” şeklinde ifade etti.












 


Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2015, 10:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472