banner488

Mustafa Savaş, Ak Parti 16. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlama Mesajı Yayımladı

Mustafa Savaş, Ak Parti 16. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlama Mesajı Yayımladı
banner496
AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti’nin kuruluşunun 16’ncı yıldönümü vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı. Mustafa Savaş; “Bundan tam 16 yıl önce Adalet ve Kalkınma Partisi, milletimizin iradesini rehber, tüm mazlumların duasını destek bildi ve tüm bu sorunların tamamına karşı çıkarak kuruldu” dedi.

Milletvekili Mustafa Savaş mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bundan tam 16 yıl öncesine kadar koalisyonları kurmak bir sorun, kurulan koalisyonu devam ettirmek de ayrı bir sorundu. Belirsizliklerin siyasi ve ekonomik krizlere dönüştüğü; paramızın değerinin bir gecede pul olduğu, IMF' nin bu krizleri gerekçe göstererek dümenden hiç kalkmadığı, günleri ne yazık ki milletçe hep birlikte yaşadık. Bundan tam 16 yıl önce Adalet ve Kalkınma Partisi, milletimizin iradesini rehber, tüm mazlumların duasını destek bildi ve tüm bu sorunların tamamına karşı çıkarak kuruldu.

Aziz milletimizin şanlı tarihine gölge düşüren kara bulutları tamamen ortadan kaldırmak ve millet iradesinden başka hiç bir güce biat etmemek temel şiardı. İşte bu iradeyle, henüz 15 aylık bir partiyken, koalisyonları sandığa gömen ve iktidara gelen; 15 yıl boyunca da ara vermeksizin iktidarda bulunan AK Partimizin kuruluş yıldönümünü hep birlikte yaşıyoruz. Demokrasinin beşiği tüm sandıklardan tek başına iktidar çıkan AK Parti, aziz milletimizle kurduğu büyük koalisyonla kararlı bir şekilde yoluna devam etmektedir. AK Parti öncesinde kurulan hükümetlerinin ömrünün 1,5 seneden az olduğu, bu siyasi ve ekonomik krizlerin diyetinin sürekli vatandaşa ödetildiği dönemler çok şükür son buldu. Şifa bekleyen vatandaşlarımızın,  sabahın 5’inde hastane kuyruklarında beklediği, maaşını alamayan memurun-işçinin büyük ızdıraplı günlerini ve çilesini geride bıraktık.

15 yıllık bu kesintisiz istikrarın ehemmiyetini, bu dönemde elde edilen kazanımların aziz milletimiz ve yüce devletimiz adına ne denli büyük olduğunu en iyi uluslararası şer odakları ve içerdeki işbirlikçileri bilmektedir.  AK Parti iktidarıyla aziz milletimiz yeniden muktedir olmuştur. Buna razı gelmeyenler bundan dolayı terör bitmesin, darbeler son bulmasın diyorlar. Ne FETÖ, ne PKK, ne de bir başka Türk düşmanı, bu aziz milletin adımlarını durduramayacak. 15 Temmuz gecesindeki şehadete adanmışlık ve terörle mücadeledeki kararlılık bunun en büyük göstergesidir.

Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet uğrunda kutsal bir davadayız. Bu inanç ve kararlılıkla AK Partimizin kuruluşunun 16. yıldönümü tüm milletimize kutlu olsun!”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472