banner488

Milletvekili Rıza Posacı ÇMK’yı ziyaret etti

Milletvekili Rıza Posacı ÇMK’yı ziyaret etti
banner269

Çine’de Çiftçi Malları Koruma (ÇMK) Başkanlığını ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili Rıza Posacı daha sonra Çineli esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Bir dizi ziyaretler için Çine’de bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı ile beraberindeki AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK parti Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, AK Parti Çine Belediye Meclis Üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çiftçi Malları Koruma Başkanı Mutlu Gözkaya’yı ve esnafı ziyaret etti.

Başkan Mutlu Gözkaya, başkan yardımcısı Karakollar Mahalle Muhtarı Gültekin Celep, yönetim kurulu üyeleri Oktay Akdam, Turan Allale ve Ahmet Dönmez ÇMK Başkanlığında AK Parti heyetini karşıladı. Başkan Gözkaya Türkiye’de üretilen en tatlı yer fıstığı ile ilgili vekil Posacı’dan Türk Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) yer fıstığı alımında bulunmasını talebinde bulundu. Rıza Posacı elinden geleni yapacağını çiftçinin her zaman yanında olacaklarını ifade etti. Başkan Gözkaya, “Türkiye genelinde en iyi yer fıstığı yetişen yeri Çine. Yer fıstığı fiyatlarında bu yıl pazarlamada sıkıntı olacağını düşünüyoruz. TMO’nun yer fıstığı alımında bulunması üretici çiftçilerimizi biraz olsun nefes almasını sağlayacağını düşünüyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2021, 00:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472