banner488

Milletvekili Öyüş, ‘Gülen Cemaati’ni eleştirdi

AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş, beraberindeki partilileriyle yerel seçimlerde AK Parti’ye destek için Çine Çaltı Köyü’nü ziyaret etti.

Milletvekili Öyüş, ‘Gülen Cemaati’ni eleştirdi
banner269

Çaltı Köy Kahvehanesi’nde bir araya geliştiği vatandaşlara samimi bir üslupla seslenen Milletvekili Öyüş, ABD Pensilvanya’daki Fethullah Gülen adlı hocaefendi müsveddesinin güdümü ve koordinesindeki ‘Gülen Cemaati’ne göndermelerde bulunarak, “Kendi içimizden bizi hançerlemeye çalışan bir grup var. Bunlar yüzlerini aslında çok daha önceden gösterdi ama bu kadar bariz değildi. Mesela Başbakanımız Davos’ta İsrail Lideri Şimon Peres’e ‘one minute’ dediği zaman, ABD’den ‘İsrail’e karşı saygısızlık yapılmaz’ diye bir ses gelmişti.” dedi.

Çaltı Köy Kahvehanesi’nde vatandaşlarla biraraya gelen AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş’e, AK Parti İlçe Başkanı Erkan Özkaya ve yönetim kurulu üyeleri, Akçaova Belediye Başkanı ve AK Parti 3. Sıra Çine Belediye Meclis Üyesi Adayı İsmail Çerçi, AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayları da eşlik etti.

Ziyarette ilk olarak konuşarak, siyasi istikrarın devamı adına yerel seçimlerin çok önemli Dumanbet olduğuna dikkat çeken AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz, “Bizler için büyükşehir yasası, türlü muhalif kesimlerin çatlak seslerle baltalama girişimlerine rağmen tüm yüreğinizle inanın ki köylerimiz için herhangi bir eksik şey getirmeyecek. Tam aksine Aydın’a yeni bir hizmet kervanı için hizmet dağıtımının tekelden gerçekleştirilmesini sağlayacak. Tüm köylerimizle birlikte hizmetlerin Büyükşehir Başkanı ve Belediye Meclis üyelerinin koordinesi ile yerine gelmesi daha akılcı ve kolay bir çözümü ayağımıza getirecek.” dedi.

"Sizlerden bize sahip çıkmanızı istiyoruz"

“Biz kendi içimizdeki enerji ile büyükşehir olan Aydın’ımızı ve büyükşehire entegre olan Çinemizi belli bir yerlere getirmek için mücadele edeceğiz.” diyen Kocamaz, “Çineli hemşerilerimiz, Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Çineli Mustafa Savaş’a ve bizim samimiyetle Çine’ye hizmet edebilmek için mücadele etmeye hazır kadrolarımıza gereken teveccühü göstereceğinden kuşkum yok. Biz sizlerden bizlere sahip çıkmanızı istiyoruz. Bu bizim sizlerden samimi bir ricamızdır. “ ifadelerini kullandı.

AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş’ün konuşmasına başlamadan önce söz vererek AK Parti iktidara gelmeden önceki süreçleri değerlendirmesini istediği 87 yaşındaki Naciye Ancın, “AK Parti iktidara gelmeden önce üç kuruş kredi için tapumuzu gösterirdik. Köylü namerte muhtaçtı. Ben Adnan Menderes’i de, İsmet Sezgin’i de gördüm. Allah, Tayyip Erdoğan’ı başımızdan eksik etmesin.” dedi.

“141 yıllık rüyayı AK Parti gerçekleştirmiştir”

Köylü Naciye Ancın’ın kısa ve coşkulu konuşmasından sonra köylülere hitap eden Milletvekili Öyüş, “Recep Tayyip Erdoğan’ın başımıza geçmesinden sonraki hizmetler ortadadır. O, 79 yılda yapılamayanı 11 yıla sığdırdı. Bunlar sizlerin O’nu iktidara getirmesi ile gerçekleşti. Devlet Su İşleri’nin Aydın ve Çine ölçeğindeki yatırımları kitapçık ile ortadadır. Aydın’ın birçok dere yatakları var. 141 yıllık Çine Barajı ta Osmanlı Dönemi’ndeki ileri gelenlerin talepleri ile projelendirilip padişaha iletilmiş ama nasip olmamış. Bu rüyayı AK Parti gerçekleştirmiştir.” dedi.

“Bu gün niye timsah gözyaşları döküyorsun?”

Çine Barajı’na aynı zamanda ismi verilerek anısı yaşatılan Merhum Başkabakan Adnan Menderes’i asanların, 2013’ün 17 Eylül’deki ölüm yıldönümünde 52 camiide mevlit okutmalarına anlam veremediğini de belirten Milletvekili Öyüş, “Vatandaşlar biliyor kime hayır dua edilmesi gerektiğini. Özlem Çerçioğlu’ndan Merhum Adnan Menderes’in lokma hayrı için Bey Camii önünde yer talep ettik. Önce izin verdi sonrasında ise geri adım atarak iptal etti ve biz nohutlu pilav dağıtarak hayır yapacağız dedi. Sen niye hayır yapıyorsun, siz asmadınız mı O’nu. Bu gün niye timsah gözyaşları döküyorsun?” sorusunu sordu.

“Bizi içimizden hançerlemeye çalışan bir grup var”

Türkiye’de baş belası bir paralel yapı olduğunu belirterek, ABD Pensilvanya’daki Fettullah Gülen adlı hocaefendi müsveddesinin güdümü ve koordinesindeki ‘Gülen Cemaati’ne de göndermelerde bulunan Milletvekili Öyüş, “Kendi içimizden bizi hançerlemeye çalışan bir grup var. Bunlar yüzlerini aslında çok daha önceden gösterdi ama bu kadar bariz değildi. Mesela Başbakanımız Davos’ta İsrail Lideri Şimon Peres’e ‘one minute’ dediği zaman, ABD’den ‘İsrail’e karşı saygısızlık yapılmaz’ diye bir ses gelmişti. Mavi Marmara gemisi ile Filistin’e yardıma koşmaya giden sivil aktivistlere karşı bütün dünyanın gözü önünde İsrailliler askerleriyle gemiye çıkarak katliam yaptılar ve yardımın ulaşmasını engellediler. Buna karşı Amerika’dan gelen ses ne dedi; “İsrail’in izni olmadan böyle bir işe kalkışmak doğru olmaz!.” ifadeleri ile çıkıştı.

“Sizlerin desteği ile daha çok şey yapılacak”

“11 yıldır genel, yerel seçimler ve referandurum için huzurunuza geldik, ve her defasında lehimize oy kullanarak iktidarı verdiniz.” diyen Milletvekili Öyüş, “Bu memlekette taş üstüne taş koyulduysa oy veren herkesin payı vardır. İnsanlarımızın hayatını kolaylaştırmak için tüm engellemelere rağmen tüm alaşağı edilme çalışmalarına rağmen gerekeni yaptık. Çine Barajı büyük bir eserdir, sıradan bir eser değildir. Başbakan baraj açılışını unutamıyor ve her fırsatta dillendiriyor. Orada bir Arafat ruhu vardı. İnsanlarımız o günü özlemişlerdi ve çok şükür gerçekleşti. Yetti mi önüne Türkiye’de ikinci bir örneği olmayan Gökbel Barajı baraj daha yapılıyor. Sizlerin desteği ile Çine’ye ve Aydın’a daha çok şey yapılacak.” dedi.

“Bizi yok etmeye çalışanlara fırsat vermeyelim”

Oyunuzu kullanırken Celalelettin Kocamaz ve Mustafa Savaş için değil kendiniz için oy kullanın diyen Milletvekili Öyüş, “Bu memleket özbeöz hemşerisi olan Başbakanı’nı idam sehpalarında kaybetti. 80 öncesi ihtilal gelmeden önce de bu memleket pırıl pırıl evlatlarını kaybetti. Gezi Eylemlerinde de 17 Aralık operasyonlarında da aynı oyun sahnelenmeye çalışıldı. Sizler şanslısınız. Aydın’ın ve bu ülkenin kaderi sizlerin elinde. Çineli adaylarımız Efelerde Büyükşehir’de sizlerin karşısında. Bir olalım birlik olalım, eğer bölünürsek yok olacağız. Bizi yok etmeye çalışanlara fırsat vermeyelim.” cümleleriyle açıklamasını noktaladı.(Murat TAN)






Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2014, 19:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
nurdoğan
nurdoğan - 10 yıl Önce

sayın vekil, sizi kendi içinizden hançerlemeye çalışan yok. siz 12 yıldır o cemaatle bir olup bu halkı hançerlediniz. hazırladığınız yalan ve sahte delillerle bilim adamlarını, siyasetçileri, askerleri içeri tıkıp yıllarını çaldınız. elbette bu yüzyılın en büyük hırsızlık ve talan döneminin sonu gelir o zaman özellikle sonunuzu görüp kendiniz için şekillendirdiğiniz adalet size de lazım. saygılar.

SIRADAKİ HABER

banner472