banner488

Milletvekili Mehmet Erdem’den, AK Parti’nin 16. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Milletvekili Mehmet Erdem’den, AK Parti’nin 16. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı
banner269
AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, AK Parti’nin 16. Kuruluş Yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Mehmet Erdem, “Türkiye için AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan bir umut ışığı oldu” dedi.

Milletvekili Mehmet Erdem mesajında; “AK Parti resmen 14 Ağustos 2001 yılında kurulmasıyla birlikte aslında AK Parti Aziz Milletimizin gönlünde kuruldu bizler sadece tabelasını astık. 2001 Türkiye'si ekonomik, sosyal ve siyasal krizlerle boğuşuyordu. Türkiye her bakımdan tıkanmıştı ve siyaset kurumu tıkanıklığı aşamıyordu. Halkın siyaset kurumuna güveni kalmamıştı.

Türkiye için AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan bir umut ışığı oldu.

Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan partimizin kuruluşunu açıklayan toplantısında "Artık Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!" diye ilan etmişti. Gerçekten de öyle oldu. Türkiye 15 yıllık AK Parti İktidarları döneminde "Hayaldi gerçek oldu" diyebileceğimiz hizmetleri ve yenilikleri yaşadı. Ulaşımda, sağlıkta, eğitimde, ekonomide, adalette, demokratikleşmede, insan haklarında, özgürlüklerde çok daha ileri seviyeye ulaştık. "Durmak yok yola devam!" anlayışı ile yorulmak nedir bilmeden çalışan Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve ona inanan, desteğini her seçimde sürdüren Aziz Milletimiz bu başarının esas mimarlarıdır.

15 yıl boyunca dışarıdan ve içeriden defalarca yıkım senaryoları devreye konmaya çalışıldı. En son yaşadığımız 15 Temmuz alçak darbe teşebbüsü de dış kaynaklı içimizdeki hainlerin kullanılmasıyla gerçekleştirilmek istenen Türkiye'yi çökertme operasyonuydu. Ama tüm operasyonlara karşı Aziz Milletimizle beraber kahramanca mücadele ettik ve etmeye devam edeceğiz.

"Tek Millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan" ilkesine gönülden bağlıyız ve bunun için her şeyi göze almaya hazırız.

AK Parti kadroları olarak;14 Ağustos 2001'de olduğu gibi "ilk günkü aşkla" yılmadan, bıkmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğimize söz veriyoruz. Türkiye'nin kaderi AK Parti'nin kaderiyle özdeşleşmiştir. Küresel güçlerin bölgemizde ve ülkemiz üzerinde operasyonlarının sürdüğü, Türkiye'nin bugün geldiği zorlu süreçleri aşmasını sağlayacak yegane Lider Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti ekibidir.

Bu vesileyle AK Partimizin kuruluş yıldönümünü kutlarken, kuruluştan bugüne alın teri ve emeğini ortaya koyan tüm partidaşlarımıza; 15 yıldır desteğini sürdüren vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunarız. Elimizdekinin kıymetini bilmezsek kaybedince değerini anlarız. Başta partidaşlarımız olmak üzere herkesin AK Partimizin kıymetini idrak içerisinde olmasını temenni ediyoruz. ‘İyi ki varsın AK Parti’, ‘İyi ki varsın Recep Tayyip Erdoğan’. “

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472