banner480

Milletvekili Erdem, “Bu zihniyeti tanıyoruz”

Milletvekili Erdem, “Bu zihniyeti tanıyoruz”
banner269
AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın’da yapılması planlanan 800 yataklı şehir hastanesinin yapılmasından vazgeçilmesi ile ilgili açıklama yapan Aydın Tabip Odası’na cevap verdi. Erdem “Bu zihniyeti tanıyoruz, bunlar her hayırlı işe karşı çıkarlar” diye konuştu.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem açıklamasında “Aydın Tabipler Odası; şehir hastanelerinin yapımların iptal edilmesi gerektiğini söylemiş. Mersin, Adana ve Isparta gibi illerde açılan şehir hastaneleri, sadece bulunduğu illere değil çevre illere de hizmet veriyor. Aydın’da 800 yataklı şehir hastanemizin ihalesi 2018 başında yapılacak” dedi.

Şehir hastaneleri ile vatandaşa 5 yıldızlı otel konforunda olan sağlık hizmeti sunulduğunu ve vatandaşların da memnuniyetini dile getirdiğini ifade eden Erdem, “CHP şehir hastanelerine karşı açıklamalar yapmıştı. Aydın’da yapılması planlanan 800 yataklı şehir hastanesiyle ilgili Aydın Tabipler Odası, düzenlediği basın toplantısında şu açıklamayı yapmış: ‘Şehir hastaneleri sevdanızdan vazgeçiniz. Şehir hastaneleri ciddi anlamda kamu zararına neden olmaktadır; olacaktır’ Aydın Tabip Odası daha önce de olduğu gibi CHP ağzıyla konuşuyor. Bu zihniyeti biz tanıyoruz. Bunlar Boğaz Köprüsü yapılırken de karşıydılar. İstanbul’a dünyanın en büyük Havalanı yapılırken de karşılar. Bunlar her hayırlı işe karşı çıkarlar” dedi.

Kamu zararından bahsettiklerini ifade eden AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, “Sağlık hizmeti için kamu zararı diye bir şeyi söylemek abestir. Esas olan Vatandaşa daha iyi sağlık hizmeti vermektir. Vatandaşımız 5 yıldızlı konforlu sağlık hizmeti alacak. Doktorlarımız başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımız çok daha konforlu ortamlarda sağlık hizmeti verecek. Aydın Tabip Odası Aydın'a Şehir Hastanesi bir an evvel yapılsın diye açıklama yapsa daha doğru olurdu” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472