banner488

Milletvekili Depboylu, “Muhalif Kanadı Destekleme, İddiaları Asılsızdır”

MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu kendisi hakkındaki muhalif kanadı desteklediği iddialarını yalanladı.

Milletvekili Depboylu, “Muhalif Kanadı Destekleme, İddiaları Asılsızdır”
banner269

MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu kendisi hakkındaki muhalif kanadı desteklediği iddialarını yalanladı. Milletvekili Depboylu, yazılı açıklama yaptı.

Depboylu açıklamasında; “Milliyetçi Hareket Partisi, gücünü vatan, bayrak, millet, iman sevgisinden alan; değişmeyen köklü ve sağlam fikir, irade ve ülküsüyle, 47 yıllık güçlü ve tecrübeli siyasi hafızasıyla Türk siyasetinin değeri, Türk milliyetçiliğinin en sağlam kalesidir.          

Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye Cumhuriyetinin çimentosu, vatanın bölünmezliğinin, birliğinin ve beraberliğinin en güçlü savunucusu ve teminatıdır.

Bu yüzdendir ki gücümüzü zayıflatmayı hedef alan suçlama, önyargı oluşturma ve yıpratmaya yönelik algı oyunları hep var olmuştur. Ancak bu algı oyunlarının en yoğun ve sistemli yapıldığı dönem 7 Haziran seçimlerinden sonra gerçekleşmiş ve doğrudan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli hedef alınmıştır. Liderimiz, davamız için aldığı görevlerin her aşamasında dürüstlüğünden, güvenilirliğinden ödün vermemiş; siyasi etik anlayışı ve düzgün karakteriyle sadece ülkücülere değil herkese örnek olmuş; engin bilgi ve tecrübesiyle saygıyı hak eden güçlü bir devlet adamıdır.

1 Kasım seçimlerinden sonra arzu edilen başarının kazanılamaması ile birlikte bazı arkadaşlarımızın, duyduğu üzüntü ve yaşadığı kaygıyla bu algı yönetiminin etkisi altına girmeleri ve tüzüğümüzde, töremizde olmayan arayışlar içinde olmaları üzücüdür. Zaman zaman şahsımla ilgili olarak ortaya atılan “muhalif kanadı destekleme” iddiaları asılsızdır. Kendi partisini iktidar uğruna mahkemeye veren bir anlayışı desteklemem mümkün değildir.”Siyaset dışında zaman geçirmek istediğiniz zaman kızları size yardımcı olacaktır.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2017, 05:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472