banner488

MHP’ye 14 yeni üye katıldı

MHP Çine İlçe Başkanı Kamil Ak ve beraberindeki partilileri, Mutaflar Köyü’nde partiye yeni kayıt olan 14 yeni üyeye rozet takarak üyelik başvuru formlarını imzaladılar.

MHP’ye 14 yeni üye katıldı
banner269
Köy kahvehanesinde düzenlenen rozet takma töreninde, MHP Çine Belediye Meclis Üyesi adayları Salih Gökbel, Selim Şenbaklavacı ve parti yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Başka partilerden istifa ederek MHP’ye kayıt olmalarının çok anlamlı olduğunun altını çizerek, MHP’nin amblemi olan 3 hilal rozeti takan ve partilerini tercih etmelerinden ötürü yeni üyelere teşekkür ederek en doğru tercihi yaptıklarını vurgulayan Kamil Ak, “Ülkemizin genel itibariyle geldiği durum ortadadır. MHP, yeni katılımlarla bir çığ gibi büyüyor daha da büyüyecek. MHP’nin ülkenin içinde bulunduğu durumdan kurtuluş için tek çözüm olduğunu artık herkes anladı.” dedi.

MHP’ye kayıt olan ve rozet takılan üyelerin adları ise şöyle; “Mehmet Güneri, Tayfun Güneri, Onur Kılınç, İsmail Öztürk, Yüksel Öztürk, Barış Özkaya, Kemal Teker, Vegabet Mustafa Ayyıldız, Gökhan Çınar, Veli Ayyıldız, Mutlu Özcan, Nihat Aktop, Ramazan Kılınç ve Selahattin Demirer.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2014, 18:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472