banner488

MHP’liler Yemekte bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Çine İlçe Teşkilatı’nın organize ettiği yemek ve ihtişare toplantısında, milletvekili adayları tanıtıldı ve ülkücü sanatçı Yıldırım Yıldızdoğan söylediği türküler ile partililere hoş dakikalar yaşattı

MHP’liler Yemekte bir araya geldi
banner269

Çamoğlu Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda MHP Aydın milletvekili adayları Ali Uzunırmak, Hayri Güleç, Hüseyin Karagöz, Deniz Depboylu, Fevzi Köse, Hilmi Bolatoğlu, Kadri Dülger tanıtıldı. Toplantıya, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar, Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanı Bircan Öter, Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, Aydın İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Altan Bilgen, Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Karadeniz, Atatürkçü Düşünce Derneği Çine Şube Başkanı Ayşe Aşkar, Ege Tahtacı Kültür Eğitim Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Çine Şubesi Başkanı Ali Kırmızıgül, Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Hayati Atlı ve Yaşar Çelebi, MHP İlçe Teşkilat Başkanları, MHP Aydın İl ve Çine İlçe Teşkilatı üyeleri,  partili ve pek çok vatandaş katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mehmet Yavuz toplantıda bulunan herkese teşekkür ederek açılış konuşması yaptı. 7 Haziran seçimleri tarihi bir fırsat olduğunu vurgulayan Yavuz, “ Siyasi partilerinin hedefi ülke sorunlarını benimsedikleri ve inançları doğrultusunda çözmek için muhasır ve medeniyet seviyesinden çıkarmak amacı ile iktidar olmaktır. Şu andaki hükümet Türkiye Cumhuriyeti'ni var eden ve sürekli kılan laiklik, milliyetçilik, demokrasi kavramlarını, Atatürk ilke ve inkılaplarına dudak büken bir zihniyettir. Sorun çözmek için gelenler kendileri sorun olmuştur. Yolsuzlukla mücadele etmek vaadi ile gelenler, kendileri yolsuz yolda ilerlemekle bizleri dünyaya rezil etmişlerdir. Milletimizin üniter yapısını bozmaya çalışan ve kafalarındaki hedefe ulaşmak için dini ve Allah’ı aracı olarak kullananlardan dinimizi, Cumhuriyetimizi ve Atatürk’ü ezmeye çalışanlardan kurtulmak için 7 Haziran seçimleri tarihi bir fırsattır. Bu ülkenin makus gidişatına dur demenin tek yolu Milliyetçi Hareket Partisi'ni iktidar yapmaktır. Kaygılanma Türkiye’m, biz varız, bizimle yürü Çine, ne mutlu Türküm diyene” dedi.

Aydın Aydınlılar tarafından yönetilecek diyen MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak, “7 Haziran seçimlerinin ülkemizin ve Aydın'ımızın çok önemli bir demokrasimizin parçası olduğunu unutmamak mecburiyetindeyiz. Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz olan insanların söyleyecek hiç bir şeyleri kalmamıştır. Aydın demokrasinin beşiğidir.  Aydın Aydınlılar tarafından yönetilecek. Bu vesile ile diğer partideki adayları Çineli hemşerilerimizin incelemesini istiyorum.  Mevlana'nın sözüyle sözlerimi noktalayacağım, ‘hatırlayan güzelse, hatırlanan da güzeldir, gül bahçesine giren ya gül olur ya da gül kokar. Yaradan’ın affına, Resulünün şefaatine mahzar olmanız dileğimle’ geceniz aydın olsun, yarınlarınız gündüz kadar aydın olsun” diyerek konuşmasını bitirdi.

Kurtuluş Savaş’ından sonra kurtuluş günü asla olmadığına değinen MHP Aydın 3. Sıra Milletvekili Adayı Av. Hüseyin Karagöz, “Benim için Çine'nin her zaman ayrı bir önemi oldu. Çine ile hamasi yakınlığımızı sağlayan dinamik ve tecrübeli MHP İlçe Teşkilatı Başkanı ve ekibimize öncelikle teşekkür ederim. Çine bizi kucaklayan, kendi evimizde olduğumuzu hissettiren ve bizi her zaman sarıp sarmalamış ve yüreklendirmiştir. Çine'miz Aydın ilinde ayrı bir önemi vardır, Aydın’ın merkezinde olmasına rağmen asla düşman işgaline uğramamıştır. Buradaki kalabalıkta devam etmekte olan siyasi iktidarın baskılarına asla ve kata boyun eğmeyeceğimizi göstermektedir. Çine’mizin böyle bir güzelliği ve önemi vardır. Kurtuluş savaşımızdan sonra kurtuluş günü asla olmamıştır, Çine asla boyun eğmemiştir. Aydın'ımız siyasi baskılara, emelsizliklere, vicdansızlıklara ve talanlara asla boyun eğmeyecektir. Bizimle yürü Çine bizimle yürü Aydın. Kutlu iktidarda buluşmak üzere” şeklinde ifade etti.

Geçtiğimiz dönem İl Genel Meclisi Başkanlığı’nı yapan MHP Aydın 2. Sıra Milletvekili Adayı Hayri Güleç, “Ülkemiz 13 yıldır acı içinde kıvranıyor. Aydın bir tarım kenti. Özellikle Çine’mizde çiftçimiz, köylümüz, esnafımız, tüccarımız, emeklimiz, sanayicimiz, ihracatçımız toplumumuzun bütün katmanlarının sorunlarıyla iç içe yaşıyoruz. Artık bu sorunlarının bitirilme zamanının geldiğine inanıyoruz. Pırlanta gibi kardeşlerimizin dururken birileri Aydın’ı başka yerlerden yönetmeye talip oluyorlar. Bu noktada Çineliler olarak bunların derslerini vermek zorundasınız. Devlet yol, köprü, ulaşım, eğitim, sağlık bunlar asli görevi, yapmak zorundadır. Bundan dolayı vatandaştan vergi topluyor, vatandaşımızdan her türlü katkıyı sağlıyor. Urfalı, Samsunlu, Giresunlu Aydın'ın derdini bilmez. Bizim derdimizi ancak Aydınlı olanlar bilir. Milliyetçi Hareket Partisinin 7 Haziran’daki Milletvekili Adayları çok değerli, şahsiyetli kardeşlerimiz, hepsi sizlerin içinden kişiler. Bu memleketin her sorununa çare bulabilecek adaylar, önümüzdeki bu fırsatı iyi değerlendirelim. Kutlu davamızda MHP kadrolarını Türkiye’de iktidara taşırsak, sorunlarımızın tamamını çözüme erdirmek için canla başla çalışılacağına inanıyorum. İnsanlarımızın refah seviyesinin sosyal alanda yükseleceğine adım gibi eminim” dedi.

‘Edirne’den Van’a, Muğla’dan Kars’a nerde bir sahte kahraman varsa, millet kesesinden yetiriyorsa parsa, bir resmine tükür bir yüzüne tükür’ sözleri ile konuşmasına başlayan MHP Aydın Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ali Uzunırmak, “Siyasi partiler ülke halkına vaatlerini, vizyonlarını seçim beyannameleri ile hazırlarlar, seçim beyannameleri yönetecekleri ülkenin yol haritasıdır. İlk defa MHP seçim beyannamelerini ciddi vesikalar durumuna getirdi. 2015 seçimlerini diğer partiler seçim beyannamelerini açıkladılar, MHP en sona bıraktı. Çünkü sütten dili yanmıştı yoğurdu üfleyerek yemek zorundaydık. Geçmişte önceden açıkladığı ciddi beyannamelerde başka partiler tarafından çalıntılar yapılmıştı. Bugün iktidar zaten çalmakta mahir adeta kleptoman olmuş, her şeyi çalıyor. 2023 vizyonunu ortaya kim attı? Milliyetçi Hareket Partisi 1998 yıllarında Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında Türkiye’nin küresel bir güç olması için ortaya koydu. Onlar küresel gücün ne demek olduğunu bile bilmiyorlar. Küresel güç olabilmek için uzay gücüne sahip olmak lazım. Türkiye bugün bu güce sahip mi? Nasıl kandırabiliyorlar halkı, Türkiye bizim iktidarımızla Küresel Güce sahip oldu diye. 2011 yılının seçim beyannamesinde emeklilere 2 maaş ikramiye vaadinin MHP 'sinin vaadi olduğunu bilmeyenler bugün Sayın Kılıçtaroğlu'nun vaadini çok cazip bir vaat olarak algılayabilirler. Bunlar gibi onlarca vaadimiz başka partiler tarafından aşırıldı. Bu yüzden seçim beyannamemizi diğer partilerden daha sonra açıklama gereği duyduk. Sayın Genel Başkanımız tarafından hazırlanan 256 sayfadan oluşan Toplumsal Onarım ve Huzurlu Gelecek vizyonunu kapsayan bir beyannameye şahit oldunuz.”

Aydın’ın sınırları içinde vatandaşımız Büyükşehir problemi ile boğuşmaktadır diyen Uzunırmak, “ Milliyetçi Haraket Partisi bu yasa hazırlanırken tavrımızı koyduk. Aydın’da biz nasıl Büyükşehir, neden Bütünşehir diye tartışmasını başlattık, Bütünşehir’e karşı çıktık. Aydınlı sanki soyadının zengin olması ile fakirlikten kurtulacakmış gibi bir hevese kaptırıldı, kandırıldı. Hizmet alanı ve hizmet ulaşan nüfus büyüdüğü halde belediyelerin gelirleri eskisinin üçte iki katına düştü. Sıkıntılarla boğuşuyorlar. Kaybedilmiş tüzel kişilikleri yeniden geri vereceğiz, Büyükşehir yasasını değiştirerek kanun çıktığında 5 sene sonraya ertelendi. Daha sorunların büyüyü arkadan gelecek, vatandaşımız fark etmedi mezarlıklar Büyükşehire bağlı ve paralı olacak, hayvanlar mahallenin bir kilometre dışına çıkarılacak bunun gibi birçok uygulamalar gelecek. Biz iktidara geldiğimizde Büyükşehir yeniden düzenlenerek pergel Büyükşehir’e geçeceğiz. Çine’nin önümüzdeki 50 yıl içerisindeki genişleme alanı tespit edilerek, şehir planı hizmet bütünlüğüne varıncaya kadar planlanarak şehirleşme gerçekleştirilecek” dedi.

Uzunırmak, “Bu gün Davutoğlu, ‘Onlar konuşur, biz yaparız’ diyor, bu söze en güzel cevabı Genel Başkanımız Bahçeli Bey verdi, dedi ki ‘Evet, biz konuşuyoruz, onlar yapıyor. Biz Türkiye’yi bölüyorlar dedik, böldüler. Hırsızlık var diyoruz, yapıyorlar. Dış politika iflas ediyor diyoruz, iflas ettiriyorlar. Milliyetçi Hareket Partisi varsa umut var. Ne sistem tartışmalarında başkanlığa sürüklenen bir Türkiye ne de hiç umursamaz bir şekilde böyle gelmiş böyle gider anlayışı bizim anlayışımız olmayacak. Bir şey değişecek, her şey değişecek Allah’ın izni ile planlı ve programlı değişecek. Biz bunun sözünü veriyoruz, toplumun nefesi, akli selimin temsilcisi olacağız” şeklinde ifade etti.  

 


Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 10:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472