banner488

MHP’li Akbudak; “Fırsatçılara İnat Davamıza Sahip Çıkacağız”

MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak, “Her fırtınada batacağı endişesi ile gemiyi terk eden kaptan olmak bize yakışmaz” dedi.

MHP’li Akbudak; “Fırsatçılara İnat Davamıza Sahip Çıkacağız”
banner496
 1 Kasım seçimlerinin sonuçlarını değerlendiren Cem Akbudak, “1 Kasım seçimlerinden sonra bazı basın-yayın organlarında, üzülerek izlediğimiz bir kamuoyu oluşturulmak istenmektedir. Seçimlerinden sonra çıkan halk iradesi, 46 yıllık geçmişi olan Milliyetçi Hareket Partisi tarafından da incelenmekte ve sebep–sonuç ilişkileri üzerinde tahlilleri yapılmaktadır. MHP kurumsal kimliği ve köklü geçmişi olan bir siyasi partidir. Milli iradeye de saygılıdır. Milletimizin vermiş olduğu mesajı almış; seçim sürecinde MHP’yi manüpile eden kişi ve kurumların da tespitini yapmıştır. Bu hususta gerekli yaptırımları da uygulamakta kararlıdır. 1 Kasım seçimlerinin değerlendirilmesi mutlaka yapılacaktır. Bu arada, bizim dışımızda verilen her türlü demeçler, söylemler ülkücü camiayı bağlamamaktadır” dedi.

“Biz disiplinli bir siyasi partiyiz” diyen Akbudak sözlerine şöyle devam etti; “Genel merkezimizin tüm kararlarına da harfiyen uyarız. Her fırtınada batacağı endişesi ile gemiyi terk eden kaptan olmak bize yakışmaz. Önemli olan kötü günde de kutsal davamızdan uzaklaşmadan, bu durumdan nemalanmaya çalışanlara inat davamıza ve ülkemize sahip çıkmaya devam edeceğiz. 1 Kasım belki bir partiye sayısal çoğunluk getirmiş olabilir ama ilerleyen günlerde bunların nasıl gerçekleşmiş olduğunu milletimiz görecektir.”

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2015, 09:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472