banner488

MHP Vekil Adaylarını Tanıttı

MHP’nin 1 Kasım seçim beyannamesini açıklamasının ardından Aydın İl başkanlığı düzenlediği etkinlikle milletvekili adaylarını tanıttı.

MHP Vekil  Adaylarını Tanıttı
banner496
 MHP’nin 1 Kasım seçim beyannamesini açıklamasının ardından Aydın İl başkanlığı düzenlediği etkinlikle milletvekili adaylarını tanıttı. Gar Park Restoran’da Nazilli Belediyesi’nin Mehteran ekibinin çaldığı marşlarla karşılanan partililer tanıtım toplantısına katıldı.

Düzenlenen aday tanıtım toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başladı  Toplantıya, Milletvekili Ali Uzunırmak, İl Başkanı Cem Akbudak, MHP’li İncirliova Belediye Başkanı Kürşad Kale, 23. Dönem Aydın Milletvekili Recep Taner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Karaca, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Çiçekdemir, ilçe başkanları ve parti yöneticilerinin yanı sıra pek çok partili katıldı.

Toplantının açılışında konuşan MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak ilçe başkanları ve teşkilat mensuplarına mevcut iktidarı eleştirip Ak Parti için “Kasımda geldiler kasımda gidecekler” ifadesini kullanan İl Başkanı Akbudak, “1 Kasım akşamı kısmet olursa yine burada kutlama yapacağız. Kasım ayında 3 Kasım seçimleri ile iktidara gelen Ak Parti’nin yine Kasım ayında 1 Kasım seçimleri ile gitmesini yani sandığa gömülmesini niyaz ediyorum. Bu süre içinde hasta olmamanızı Yüce rabbim günah yazmasın ama ölmemenizi rica ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Daha sonra adaylar 7. Sıradan 1. Sıraya olmak üzere Aydemir Durmuş, Ahmet Özhan, Hüsniye Kozan, Musa İlhan, Hilmi Bolatoğlu, Mehmet Beliğ Azbazdar ve Deniz Depboylu kürsüye çıkıp hem kendilerini tanıttı hem de iktidarı eleştirip destek istedi.

Ülkenin geleceğine oy ver, Ülkenin geleceği MHP’dir diyen MHP Aydın 1. Sıra Milletvekili adayı Deniz Depboylu konuşmasında şunları söyledi;  “Seçimin tekrar edileceği 8 Haziran’da başımızda Cumhurbaşkanlığı yapan Sayın Recep Tayip Erdoğan tarafında dile getirilmişti. Bize getirilen koalisyon hükümeti teklifine hayır dediğimiz için suçladılar. Bu süreç tamamen oyalanma yasal denilen süreyi doldurmak amacıyla kullanılan bir süreçtir. Bizim şartlarımız belliydi. 4 tane şartımız vardı. Anayasanın ilk 4 maddesine dokunulmasın dedik. Halkın dolandırıldığı olayın mahkemeye gitmesini istedik. Yine çözüm sürecinin bitirilmesini istedik ve dördüncü bir maddemiz daha vardı ama bunlar kabul edilmedi. Bu çözülme sürecinin başından beri Sayın Bahçelinin uyardığı bütün sorunlar bizzat yaşandı. Şimdi bütün bunlara verecek bir cevapları olmadığı için yargı karşısına çıkmak istemedikleri için yaptıklarının hesabını vermemek için ülkeyi yeni bir maceraya sürüklediler. Ülkenin ve milletin verdiği mesaj hiç birisinin umurunda değil. Tek bir hedefleri var kendi koltuklarını korumak kendi çıkarlarını ayakta tutmak ülkenin birliği beraberliği hiçbirisinin umurunda değil. Cumhuriyet olarak adını verdikleri başkanlık sistemini devreye sokarak bu ülkeyi bölmek bu ülkeyi yok etmek. Bizim hedefimiz demokrasiyi ve Türkiye’yi sonsuza kadar yaşatmaktır. Biz bunun için varız ve yolumuza devam edeceğiz. Bu ülkede ülkücüler var olduğu sürece, MHP var olduğu sürece kimse bu ülkeyi bölemez kimse ikinci bir dili resmi dil ilan edemez. Kendileri HDP’nin seçim beyannamesinde dile getirdiler. Boşa hayale kapılmasınlar biz buna izin vermeyiz. Sıfatlar önemli değil biz sizlerin temsilcileriyiz. Biz teşkilatlarımızla güçlüyüz, Asenalarımızla, bozkurtlarımızla güçlüyüz. Burada toplandık ve 1 Kasımı akşamı adımızı bir kez daha yazdıracağız. Bütün bu hainlik sürecine nokta koyacağız. Biz Türkiye’de yaşanan bütün sorunları çözmeye yetecek bilgi, tecrübe ve kadroya sahibiz. Aydın’ın bütün sorunlarını çözmeye sadece biz yeteriz çünkü bu uzmanlığa, deneyime bu yüreğe ve güce sahibiz. Biz istiyoruz ki halkımız sağlıklı bir şekilde düşünerek kendi yönetimlerini, ülkemizin geleceğini çocuklarının geleceğini kime emanet edeceklerini lütfen karar versinler. Biz sen bilirsin Türkiye diyoruz ve doğruyu en iyi şekilde bulacaklarından eminiz çünkü bu millet damarlarındaki asil kanda mevcuttur. Ülkenin geleceğine oy ver, Ülkenin geleceği Milliyetçi Hareket Partisi’dir” şeklinde ifade etti.              

Aday tanıtım toplantısının son konuşmasını yapan MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak ise sözlerine davanın öncülerinden merhum Hüseyin Nihal Atsız’ın Kahramanlığı tarif eden şiirini okuyarak başladı. Aydın’da 6 dönem vekil seçildiğini ancak 95 ve 2002 seçimlerinde partisi MHP’nin barajı aşamaması nedeniyle meclise gidemediğini ifade eden Uzunırmak, kendisini bu onuru yaşatan herkese müteşekkir olduğunu ifade etti. Mevlana’nın dediği gibi önce lafa sonra söyleyene bakıyoruz” diyerek 1 Kasım seçimlerinde canla başla çalışacağını belirterek davayı benimseyen herkesten de milletvekili adaylarına destek istedi.









Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015, 01:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472