banner488

MHP Üst Kurul, Meral Akşener için toplandı

MHP Üst Kurul, Meral Akşener için toplandı
banner269
MHP’liler, MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener’in  7-8 Mayıs’ta Aydın gerçekleştireceği programı için basın toplantısı düzenlediler.

15 Mayıs’ta Ankara’da gerçekleştirilecek olan olağan kurul öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı Meral Akşener il ziyaretlerini sürdürüyor. Aydın’da üst kurul delegelerinin 16 kişinin imzasını alan Meral Akşener ‘in Aydın’da yapmayı planladığı mitingin iptal edildiği belirtildi.

Basın toplantısında, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 23. Dönem Milletvekili Recep Taner, Çine İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, Karpuzlu İlçe Başkanı ve Aydın Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Hasan Nergiz, Aydın eski İl Başkanları Fevzi Köse, Hasan Muti, Süleyman Demirci, Nedim Güraydın, Ahmet Ertürk, Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, Efeler İlçe Yöneticisi Mustafa Seven, Kuyucak İlçe Başkanı Ömer Gürhan Kılınç, MHP milletvekili adayı Pınar Öncer ve çok sayıda eski ve yeni yönetici katıldı.

“15 Mayıs tarihinde kurultay yapılacak”

Üst kurul adına basın açıklamasını yapan İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale “Milliyetçi Hareket Partimizde başlayan kongre süreci yasal sayının iki katını aşan bir miktarda imzanın toplanması, sunulması, mahkeme müracaatı ve verilen hüküm sonrası çağrı heyetinin belirlediği 15 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak kurultayla devam etmektedir. Bu noktada Meral Akşener, yurt çapında il ziyaretlerinde bulunmakta gerek partililerimiz gerekse halkımızla coşku içerisinde bir araya gelmektedir. Bu il ziyaretleri kapsamında Meral Akşener, 7 Mayıs 2016 tarihinde İzmir ilimizi ziyaret ederek Gündoğdu Meydanı’nda halka hitap edecektir. İzmir mitingi nedeniyle hazırlıklarını tamamlamış olduğumuz geniş katılımlı Aydın mitinginden bu sebeple vazgeçilmiştir. Aydınlıların Meral Akşener’e olan teveccühünü yakinen biliyoruz. Bu nedenle tüm ziyaretleri içeresinde en uzun süre kalacağı ve en çok ziyarette bulunacağı il olarak Aydın’ımız seçilmiştir. Çeşitli ziyaret, toplantı ve temaslarda bulunmak üzere 7-8 Mayıs tarihlerinde 2 gün Aydın’ımızda bulunacak olan geleceğin başbakanı Meral Akşener’i Aydın’a getirmek üzere İzmir’e gidiyoruz. Tüm halkımız İzmir mitingine davet ediyoruz” dedi.

MHP Aydın İl Başkanlığı niye yok sorusunu cevaplayan İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale;  “İl başkanlıkları konusunda nazik durumlar söz konusu oluyor. Şuanda mevcut teşkilatlarda yönetici olan arkadaşlarımızı herhangi bir sıkıntıya sokmamak üzere teşkilatları bu işlerin dışında tutuyoruz.Onları bu işlere karıştırmamaya çalışıyoruz. Bu konuda özel bir ziyaret programımız yok. Organizasyon komitesi olarak bu konularda bazı yanlış yorumlamalara sebep vermemek için teşkilatlarımızı bu konuda sıkıntıya sokmamak üzere program bu şekilde oluşturuldu” dedi.

"MHP daha güzel yerlere gelecek”

Eski İl Başkanı ve 23. Dönem Milletvekili Recep Taner, “ Bugün burada Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin görev yaptığı sürede Aydın’da görev yapmış olan eski il başkanları ile bir açıklamada bulunarak delege arkadaşlarımıza destek vermeye geldik.  Partimizin yarınlarda daha güzel günlere gideceği kanaatiyle arkadaşlarımıza destek için buradayız. Yani dünkü il başkanları olarak delegelerimizin emrindeyiz ve kendilerini destekliyoruz. Onların bu çalışmalarının yerinde olduğunu ve bu çalışmaların neticesinde MHP’nin yarınlarda çok daha güzel yerlere geleceğine inanıyoruz. Bu inançla da bugün bu toplantıdayız. Biz değişimin gerekliliğini ve değişimin MHP için yarınlarda daha güzel günler getireceğini düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Meral Akşener’in Programı

7 Mayıs Cumartesi günü İzmir’de gerçekleştireceği mitingin ardından Aydın’a gelecek olan Meral Akşener, akşam saatlerinde Efeler ilçesinde delegelerle bir araya gelecek. Akşener, 8 Mayıs Pazar günü ise Nazili Belediyesi ve İncirliova Belediyesi’ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya gelecek.









Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472