banner488

MHP İlçe Teşkilatı, Şahin'i ziyaret etti

MHP İlçe Teşkilatından Dr. Metin Şahin'e hayırlı olsun ziyarti

MHP İlçe Teşkilatı, Şahin'i ziyaret etti
banner496

Dr. Metin Şahin, Çine Devlet Hastanesi Başhekimi olarak atanması sebebiyle MHP İlçe Başkanı Mehmet Yavuz ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Cengiz İnce,  Muhterem Öztürk, Tefik Çağıran ve Kenan Kaya ziyarette bulundular.

Gerçekleşen ziyarette Başkan Yavuz, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunduğu Başhekim Şahin’e çalışmalarında başarılar diledi. Atama haberini duyduklarında çok sevindiklerini belirten Yavuz, “ Metin Şahin uzun yıllardır Çinemizde, Çineyi benimseyen kişilerdendir. Hastanenin her türlü sorunlarını bilen ve bu açıdan da fark yaratacağına inanıyoruz. Yeni Başhekimimizden bunu bekliyoruz. Çünkü avantajları var, burada Başhekim Yardımcısı olarak bulunması ve sıkıntıların birçoğunun bilmesi açısından hastaneye vakıf bir kardeşimiz. Uzun zamandır düşündüğüm bir konuyu size aktarmak istiyorum. Şu andaki statüye göre nüfus büyüklüğü itibari ile de Çine’nin Devlet Hastanesi’nin yüz yataklı olma şansı yok. Farklı gerekçeler olması lazım denildi. Bizde o zamanlar bir rapor sunduk rapor da; Çinemiz de yapılmış barajlar var, bitmek üzere olan büyük bir barajımızın olduğunu ve Çine’nin çukur bir yer olması ve dört tarafının barajla çevrilmesi ile çok nemli bir ortam oluşacaktır. Bu nemli ortam özellikle tropikal hastalıklardan olan mantar hastalıklarının yoğun hale getirecektir. Bu nedenle ilave elli yatağın ihtisas hastane şeklinde düşünülerek oluşturulması noktasında yoğunlaşmak, bunun mutlaka bir ihtiyaç olduğunu belirtik. Ama Devlet Planlama Teşkilatı’ndan aşılamadı. Ogün olmadı diye bugün de olmayacak manasına gelmez.  O zamanlar düşündüklerimiz şu anda yaşanıyor Çine’de. Barajlar faaliyete geçti bu nedenle Çine Devlet Hastanesi’nin kapasitesinin yüz yataklıya çıkarılarak tam teşekküllü hastane haline getirilmesi de mümkün olabilir. Bu konuda bir gayret içerisinde bulunursanız mutlu oluruz. Bizler MHP Çine İlçe Teşkilatı olarak yanınızda olacağız ve her türlü desteği sağlayacağız. Yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Anlamlı ziyaretleri için Başkan Yavuz ve ekibine teşekkür eden Başhekim Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve sözlerine şöyle devam etti, “sizlerin varlığı ve desteği bize güç veriyor. Ziyaretiniz karşısında çok mutlu oldum, çok sevindim. Ben de buralı sayılırım artık yöremizi biliyorum, Çine’nin insanını biliyorum, ümit ediyorum ki daha güzel işler başaracağız” dedi.



Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2014, 14:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472