banner488

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Çiçekdemir; “Biz ölmedik biz ayaktayız”

MHP Aydın İl Kadın Kolları, Genel Merkez tarafından gönderilen İlçe başkanlıkları yetki belgelerini düzenlenen programda İlçe Kadın Kolları Başkanlarına takdim ettiler.

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Çiçekdemir; “Biz ölmedik biz ayaktayız”
banner269
 MHP İl Kadın Kolları İlçe Kadın Kolları yöneticileri ile kaynaşmak amacı ile Aydın Gar Park ‘ da kahvaltıda bir araya geldiler. Kahvaltıya MHP İl Başkanı Cem Akbudak, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Karaca, Efeler İlçe Başkanı Serdal Yurt, Buharkent İlçe Başkanı Yusuf Vural, Aydın ve İlçe Kadın Kolları yöneticileri katıldılar.

“Gelen Bu Şehitler Son Olsun”

Her gün bir şehit haberlerinin olduğunu ve bu şehitleri artık son bulması gerektiğini dile getiren MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak; “Bu gün Aydın’da Diyarbakır’daki mezkur saldırıda Şehit Düşen Tolga Sağlam kardeşimizi ikindi namazında ebedi istirahat gahına uğurlayacağız. Aydın’ a dün bir ateş düştü bu inşallah son olur. Ülkemiz için bu şehitler son olur. Yirmi yaşında bir genç yetiştiriliyor. Ülkesi için hizmet etmek için vatanına hizmet etmek için ama kalleşçe bir saldırı ile kalleşçe bir kurşunla şehit ediliyor. Bu ülkemizin içinde oynanan bu oyunu ancak ve ancak Ülkücüler ve Milliyetçi Hareket Partililer dur diyecektir. Çünkü ebet, müddet devlet diyerek biz bu durumlara geldik. Onun için milliyetçi hareket partisinde görev yapan, Görev yapmak için yetkili, yetkisiz tüm arkadaşlarımın, tüm hanımefendilerin emrine amadeyiz. Onların bir dediklerini iki etmemek mecburiyetindeyiz. Çünkü sizler elinizin değdiği yerde siyasi arenada Milliyetçi Hareket Partisinin sizlere ve sizin gibilere çok büyük ihtiyacı var. O açıdan ben Milliyetçi Hareket Partisi içersinde hangi teşkilatım olursa olsun hanımefendilerin, Kadın Kolları Yöneticilerinin ihtiyaçlarını yerine getirmek için biz emre amadeyiz. Bu böyle bilinmelidir. Bunu daha önceki seçim dönemlerinde şu 11 aylık süre içinde görmüşsünüzdür” dedi.

Çözüm sürecinin tamamen kaldırılmasını isteyenler oldu, isteyen bu kişiler bizler PKK nın uzantısı olan HDP ile aynı çatı altında havayı teneffüs etmeyiz demişlerdi, O gün yazanlar çizenler, isminin önünde bir takım sıfat taşıyanlar şu kadar oy almış bir siyasi partiyi yok sayamazsınız diyenler şimdi bu tablolar karşısında neler yapılacağını ifade eden Başkan Akbudak; “Bir takım olaylar 1 Kasım seçimlerinden sonra meydana geldi. Bu olaylar niçin 1 Kasım seçimlerinden sonra gündeme geldi. Sayın Genel Başkanımız 7 Haziran seçimlerinden sonra çok önemli bir noktaya temas etti. Ama bunlar bir bir acı bir gerçek ile ortaya çıkıyor. Çözüm sürecinin tamamen kaldırılmasını istediler. Bunlar PKK nın uzantısı olan HDP ile aynı çatı altında havayı teneffüs etmem demişti. O gün yazanlar çizenler, isminin önünde bir takım sıfat taşıyanlar şu kadar oy almış bir siyasi partiyi yok sayamazsınız demişti. İşte o siyasi partinin temsilcileri Diyarbakır’ da Surda orda burada vermiş oldukları demeçlerle nasıl bölündüğünü yüksek bir sesle tüm kamuoyuna duyuruyorlar. Ama bu gün onu söyleyen yazarlar hiç ses çıkarmıyorlar. Bir tek kişide siz böyle diyorsunuz diye sormuyorlar. Ne savcılar ne Hakimler bir tek kişi dahi bunlar hakkında bir soruşturma dahi yapmıyorlar. Bizler sizler bu devletin bölünmemesi için sizler bir çimentosunuz. Sizlere her günden çok daha fazla ihtiyaç var. Bu vesile ile bu şehitlerin bir daha gelmemesini, bu ülkede Milliyetçi Hareket Partisi ve siz Asenalar olduğu müddetçe bölünmemesi için siz gayret sarf edeceğinize inancımız sonsuzdur. Bu duygu ve düşünceler içinde il teşkilatı olarak dertlerinizi sıkıntılarınızı gidermek için emrinizde amade olduğumuzu belirtmek isterim. Çünkü sıkıntılar dertler paylaşıldıkça azalır. Sevinçler paylaşıldıkça çoğalır. Bu içinde bulunduğumuz karışıklıktan inşallah çıkarız. Milliyetçi Hareket Partisi olduğu müddetçe ne başkanlık sistemi, nede Anayasanın değişmez dört maddesi ve sizler var olduğunuz müddetçe bunları hiç kimse değiştiremeyecektir. Bu ülkeyi hiçbir şart altında dahi böldürtmeyiz” dedi.

“Biz ölmedik biz ayaktayız”

Seçimlerin yoğunluğu ile bir araya gelemediklerinin ilçe yöneticilerine genel merkez tarafından gönderilen yetki belgelerini takdim etmek istediklerini ifade eden MHP İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Çiçekdemir; “Her gün olduğu gibi yine şehidimiz var yine Aydın’ dan. Analar ağlamasın diye yola çıkanlar Anadolu yu Ağlayan ana doldurdular. Benim de evladım oralardaydı arkadaşları şehit oldu, bizim de silah arkadaşlarımız şehit oldu. Yıllardır bitmeyen bu çileyi açılım safsatası ile başımıza taç ettiler. Hendekler kazılıyor kimsenin haberi olmuyor. Asfaltların altına binlerce kilo patlayıcılar döşeniyor. Kimsenin haberleri olmuyor. O belediye başkanları devletimizden maaş alıyor bizim devletimizin araçlarını kullanıyor. O araçlarla hendekler kazılıyor. İnsanlar öldürülüyor fakat buna niçin dur diyen yok bir anlam veremiyorum. Mecliste artık öz yönetim konuşulmaya başlandı.  Ekranlarda nerdeyse 7/24 başkanlık sistemi konuşuluyor. Tabanın ana gündemi yoksulluk terör iken bizi yöneten hükümetin ana gündem maddesi sadece ve sadece başkanlık üstüne kurulu. Şanlı Türk tarihimizdeki Türk adını silmek için artık gizlemiyorlar, açık açık ayen beyan ifade ediyorlar. Ama bilmedikleri bir şey var biz Kurtuluş savaşında yedi düvele meydan okuyan kadını ile erkeği ile dünyaya meydan okuyan bizim bir ceddimiz var, biz hala buralardayız biz bir  yere gitmedik. Biz ölmedik biz ayaktayız, siz kimin memleketini bölüyorsunuz. Ne bu ezanlar diner nede bu bayraklar iner Allah’a şükürler olsun” ifadelerini kullandı.






















Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472