banner488

MHP İl Başkanı Burak Pehlivan'dan İlçeler ile ilgili değerlendirme

MHP İl Başkanı Burak Pehlivan'dan İlçeler ile ilgili değerlendirme
banner269
MHP'de görevden alınan 10 İlçe Başkanı ve yerlerine yapılan atamalar hakkında değerlendirmeler yapan MHP İl Başkanı Burak Pehlivan, Alınan kararların saygı çerçevesinde alındığını ve olgunluk içinde karşılandığını küskünlüğe ve kırgınlığa asla mahal verilmeden uygulandığını belirterek şunları söyledi; “Değerli dava arkadaşlarım, çok kıymetli Aydın’lı hemşerilerim; Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’nin tarihi hak ve çıkarlarını zedelemek, zayıf düşürmek, tartışmaya açmak isteyen iç ve dış odakların tam karşı cephesindedir.

Bu duruşumuz asla bozulmayacaktır. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi gerçek manada millidir, ahlaklıdır, tutarlıdır, sevdalısı olduğu vatanı ve milleti için her fedakarlığı yapmaya hazırdır.

Bizim yegane dayanağımız aziz Türk milletidir. Şu gerçek görülmelidir ki, Milliyetçi Hareket Partisi’nin belirlediği yüksek ülkülere ulaşması ülkemizin tek ümidi, tek çıkışıdır. Türkiye’nin arzulanan şekilde derlenip toparlanmasının tek seçeneği milletimizin tamamına hitap eden, herkesi bir ve kardeş gören Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarı ve iktidarıdır.

Bu nedenle partimiz çok güçlü şekilde Türkiye’nin yönetimine, milli huzur ve iç barış ortamının teminine taliptir.

İlçe yönetimlerimiz karşılıklı saygı ve hoşgörü sınırları çerçevesinde ,akıl, sabır, sağduyu ve büyük bir metanetle teşkilat disiplini ve olgunluk içinde, kutlu davamıza gönül vermiş arkadaşlarımızın partimize yüksek hizmet yarışı anlayışı olgunluğunda,   küskünlüğe ve gruplaşmalara asla ortam verilmeden tekrar değerlendirilmiştir.

Bu çalışmalar sonucunda Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Yönetimi tarafından yapılan ilçe yönetimleri değerlendirmemiz Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli bey’in emirleri ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından  uygun görülmüştür.

Buna göre; , Buharkent Yüksel Güngördü, Çine Kamil  Ak,  Germencik  Turgay Ulutaş, İncirliova İsmail Yorgalı, Karacasu Gökhan Kurt, Bozdoğan Ahmet Tevfik Uzkut, Kuyucak Fikret Onursal, Nazilli  Adnan Dönmez, Sultanhisar Tolga Burhaniye, Söke Veysel Öztürk, ilçe başkanlarımızdır.

Kutlu göreve layık kıymetli dava arkadaşlarıma yapacakları çalışmalarında şimdiden üstün başarılar diliyorum. Bizim açımızdan taşınan görevin fazilet ve sorumluluğu, elden ele değişerek ve pekişerek gelecek nesillere intikal ettirilecektir. Aydınlı bütün hemşerilerimizi kucaklayacak, milliyetçi-ülkücü dava arkadaşlarımızla omuz omuza verecek ve hep birlikte Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarısı için çaba göstereceğiz. Teşkilatta birlik, sahada birlik, söylemde birlik ve ülküde birlik için herkes üzerine düşen vazifeyi azami derecede yerine getireceğine inancımız sonsuzdur.

Unutmayınız ki, Cenab-ı Allah (cc) vatan uğruna, millet yararına yapacağımız gayretleri karşılıksız bırakmayacak ve bizleri de inşallah mahcup etmeyecektir. Cenab-ı Allah (cc) yar ve yardımcınız olsun.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472