banner488

MHP Heyetinden, Çine Ülkü Ocaklarına Ziyaret

MHP Heyetinden, Çine Ülkü Ocaklarına Ziyaret
banner496

Milliyetçi Hareket Partisi Çine ilçe teşkilatı, Çine Ülkü Ocağı Başkanlığı görevine atanan Murat Çalışkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç ile ilçe yönetim kurulu üyelerinin katıldıkları ziyarette Başkan Oluç Çine Ülkü Ocakları Başkanlığına atanan Murat Çalışkan ve Ocak yönetimine yeni dönemde başarılar diledi. Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan’da, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç ile ilçe yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Murat Çalışkan, “Ülkü Ocakları Başkanlığı bir ülkücünün ulaşabileceği en son ve en şerefli makamdır. Biz, ışığını tarihin derinliklerinden; Metehan’dan, Sultan Alparslan'dan, Osman Gazi’den, Fatih Sultan Mehmet Han’dan, Mustafa Kemal Atatürk’ten alan gençleriz. Adını tarihe altın harflerle yazdırmış asil Türk milletinin evlatlarıyız. Beni bu göreve layık gören Aydın Ülkü Ocakları Başkanımız Tayfun Şan beye teşekkürlerimi iletiyorum. Elimizden geldiğince Ülkücü Hareketin ilerlemesi için mücadelemizi vereceğiz. Çıtayı daha da yukarılara taşıyacağımı bildirmek isterim. Gecemizi gündüzümüze katıp Ülkücü hareketin bekası için çalışacağız. Bu duygularla hepinize saygılar sunar teşekkür ederim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2019, 17:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472