banner480

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu oldu

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu oldu
banner269
MHP'nin yeni Başkanlık Divanı belirlendi. Başkanlık Divanı'nın tek kadın üyesi olan MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu'nun da olduğu 7 yeni isim yer aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 12. Olağan Büyük Kurultayı'nın ardından yeni Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK), bugün parti genel merkezinde Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlığında ilk toplantısını yaptı. Başkanlık Divanı'nın tek kadın üyesi olan MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, MHP Genel Başkan Yardımcısı seçildi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yeni A Takımına 7 yeni isim katıldı. MHP'de Başkanlık Divanı'na, Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Mustafa Kalaycı, Kamil Aydın, İzzet Ulvi Yönter, Yaşar Yıldırım ve Sefer Aycan divana katılan yeni isimler oldu.

Onurlu Bir Göreve Getirildi

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, “Milliyetçi Hareket Parti Liderimiz Devlet Bahçeli’nin yanında Aydın ve Türkiye için daha da canla başla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sorumluluğu yüksek ve onurlu bir görev üstlendik. Üstlendiğim görevin sorumluluklarının bilincindeyim, inşallah en iyi şekilde yerine getireceğime inanıyorum. Vatanımız, Bayrağımız ve Milletimiz için çalışmalarım devam edecek. Hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.  

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2018, 21:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472