banner480

MHP Genel Başkan adayı Çine’ye geldi

MHP Genel Başkan Adayı Şahin, CHP’nin bölücü insanlarla dolu olduğunu ve CHP’nin parçalanacağını iddia etti.

MHP Genel Başkan adayı Çine’ye geldi
banner269

4 Kasım’da gerçekleştirilecek olan Milliyetçi Hareket Partisi Kongresinde Genel Başkan adayı olduğunu açıklayan Kayserili 19. Dönem Milletvekili Seyfi Şahin, beraberinde Ispartalı Emekli Albay Salih Sarsılmaz ile birlikte Çine’ye geldi.

Muğla’ya giderken öğle yemeği için Çineli Köfteci Kasap Mehmet Zengin’in yerinde mola veren Kulak Burun uzmanı Op.Dr. Seyfi Şahin Çine köftesinin övüldüğü kadar güzel olduğunu ifade etti.

Burada Yılmaz Sağlık’ın sorularını cevaplayan Şahin neden aday olduğunu anlattı. CHP’nin bölücü insanlarla dolu olduğunu ve CHP’nin parçalanacağını iddia etti.

 

TERÖRÜ BİR YILDA BİTİRİRİZ

Bir türlü yüzde 15’i aşamayan MHP’yi iktidar yapmak için aday olduğunu söyleyen Şahin, “İktidara geldiğimizde bir yıl içinde terörü bitireceğiz. Sanayicinin önünü açarak Betpark Türk ekonomisinin ve sanayicinin önünü açarak, çok kuvvetli ürünler yaparak Türkiye’yi kalkındıracağız. Tarım Kentlerini kuracağız. Eğitimde çocuklarımızı İslam inancına ve ahlakına yöre, milli gurur ve şuurla yetiştireceğiz. Türkiye’yi ekonomik ve siyasi yönden dünyanın en güçlü ülkesi haline getireceğiz. Türk kültürünü, müziğini, edebiyatını herkese öğreteceğiz dünyada yayacağız. Ayrıca savaşa karşıyız. Avrupa Birliğine karşıyız. Türkiye’yi hortumlayacak her türlü girişimlere ve bugünkü soygun düzenine karşıyız.” dedi.

 

CHP PARÇALANACAK

CHP’lileri iki farklı açıdan baktığını söyleyen Seyfi Şahin, “CHP’liler bilhassa Çine’nin CHP’lileri vatanı milletini seven insanlardır, benden bir farkları yok. Ama CHP’nin üst yönetimi, Tanrıkulu gibi, HADEP’li ve bölücü insanlarla dolu.  Hatta Kılıçdaroğlu bile bölücüler tarafından iltifat görüyor. Onun için ben CHP’nin parçalanacağına inanıyorum. Milliyetçi vatanını milletini seven gerçekten devletini ayakta tutmak böldürmek istemeyen CHP’liler var onların ikisinin ayrı olduğunu bilmemiz lazım.” Şeklinde konuştu.

MURAT ZENGİN’İ MHP’Lİ YAPAMADI

Çine köftesine ve işletmeci Murat Zengin’e övgüler yağdıran Seyfi Şahin, Zengin’i partilerine davet etti. Uzun süre bu konuda ısrarcı davransa da kabul ettiremedi. Aktif siyaseti yıllar önce bıraktığını belirten Murat Zengin, hangi parti olursa olsun bundan sonrada düşünmediğini vurgulayarak teklifi teşekkür ederek geri çevirdi.


Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2012, 00:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472