banner488

MHP Çine Seçim Bürosu, mehteranla açıldı

MHP Çine Seçim Bürosu’nun açılışı, MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak'ın da katılımıyla mehter takımı eşliğinde gerçekleşti.

MHP Çine Seçim Bürosu, mehteranla açıldı
banner496
Betonbet Roman';">Nazilli Belediye Mehter Takımı'nın marşlar okuduğu ve vatandaşlara Çine Köftesi ikramının yapıldığı MHP Çine Seçim Bürosu'nun görkemli açılışında çoşkulu bir kalabalığa seslenen Ali Uzunırmak, hazırladığı projelerinden bahsetti ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu’nu eleştirdi.


MHP Çine Seçim Bürosu’nun açılışına TBMM İdare Amiri, MHP Aydın Milletvekili ve MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak, MHP İl Başkanı Fevzi Köse ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Havva Kokul, MHP Çine İlçe Başkanı Kamil Ak, MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz, MHP Çine Belediye Meclis Üyesi adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Açılışta ilk olarak söz alan MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz, “Bu fani dünyada hepimiz bir gün öleceğiz ve toprağa gömüleceğiz.  Ancak bu dünyada yaşarken en büyük amacımız aynı zamanda ölünce kalplere de gömülen olmaktır. Bunu da gerçekleştirmenin yolu, öncelikle halkımıza, bulunduğumuz yöremize, dolayısıyla milletimiz ve devletimize faydalı olmak ve hizmet etmektir. “ dedi.

”Partimizin prensipleri Çine sevdamızın rehberi olacaktır”

“Hizmet için en etkili ve yetkili makam olan Çine Belediye Başkanlığı’nı kazanmak için ben ve ekibim adaylığımızı koymuş bulunuyoruz.” Sözleriyle partililerine seslenen Yavuz, ”Partimizin prensipleri Çine sevdamızın, hizmet aşkımızın rehberi olacaktır. Sizlerin teveccühüyle Belediye Başkanlığını kazandığımızda, o hizmet makamında selahiyetlerimizden ziyade mesuliyetlerimizi ön planda tutarak hareket edeceğiz. Çoğunuzun da bildiği gibi ben bir İTÜ mezunu mimarım. 8 Yıl Çine Belediye Fen İşleri’nin amirliğini yaptım.36 yıldan beri de bilfiil mesleğimle haşir neşir oldum. O nedenle tecrübelerime ve bilgilerime güveniyorum. Geçmişten ve tecrübelerimizden ders alarak ve daima ileriye bakarak görevimizi yapacağız. Çünkü hayat herşeyi tecrübe ederek öğrenecek kadar uzun değildir. Partimizin prensiplerinden birisi de hizmet yarışında particilik olmaz anlayışıdır ki; ben ve ekibim bu prensibe sonuna kadar sadık kalacağız.” ifadelerini kullandı.

“Çine genelinde 3 Bin kişiye iş ve aş imkanı sağlayacağız”

Bütüncül yaklaşım ve birlikte yönetim prensibiyle öncelikle muhtarların Belediye’nin tek çatısı altına toplanacağı ofis binasını tesis edeceğini belirten Yavuz, “Üreteceğimiz projelerimizle ve büyükşehir Başkan Adayımız Ali Uzunırmak ile birlikte yapacağımız istihdama yönelik, hayvancılık ve seracılık üzerine yatırımlarla Aydın genelinde 20 Bin, Çine genelinde 3 Bin kişiye iş ve aş imkanı sağlayacağız. Göç veren değil, göç alan bir Çine yaratacağız. Kaldırımları kaldırılan yollarımızı yeniden kaldırımlara kavuşturacağız. Şehir içi trafiğini ve otopark sorununu çözüme kavuşturacağız. Yeşilin dışında değil, yeşille birlikte yaşayan gülen yüzlü bir Çine yaratacağız.” şeklinde konuştu.

Sözlerinin sonuna doğru tüm Çinelilerden destek isteyen Yavuz,  “Bu nedenle her Çineli hemşehrimizi, Türk Milleti’nin engin aklıselimine, Kurtuluş Savaşı’nı başlatan efelerin, yani atalarımızın yüreğindeki heyecana, birliğe, birken bin olmaya, memleket ve Çine sevdasıyla hareket etmeye, Belediye’yi ve Belediyeciliği en iyi bilen, en iyisini istiyorsanız en iyiye oy verin diyen, ‘Hiç kimse daha fazlasını yapamaz’ iddiasını haykıran ben ve ekibime oy vermeye davet ediyorum.” cümleleriyle konuşmasını tamamladı.

“Özlem Çerçioğlu’nu Dutluoluk’ta, Akçaova’da gören var mı?”

Yavuz’dan sonra kürsüye çıkarak partililerin alkışları arasında konuşmaya başlayan MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak, “30 Mart 2014’de vicdanınızla başbaşa kaldığınızda 10 saniye içinde Çine’nin Aydın’ın ve Türkiye’nin gelecek 50 yılı şekillendireceksiniz. Aydın’da dağıtılan yardım kömür paketlerine, billboardlardan sizlere bakan güzel çehrelere kanmayın. 5 yıldır Aydın’da Belediye Başkanlığı yapanlar kaç kez sizle biraraya geldi. Özlem Çerçioğlu’nu Dutluoluk’ta, Akçaova’da gören var mı? O’nun adına Aydın Belediyesi’nde, Didim’den Buharkent’e kadar haftada 100 Bin gazete bastırıp dağıttırdığı belediyeden maaşlı AYBA çalışanları var. Aydın Belediyesi’nin kaynaklarını böyle savurganca harcayanlar, yarınlarda Büyükşehir Belediye Başkanı oldukları gün Çine’yi hesaba katmazlar, Topçam’ı tanımazlar.” dedi.

“5 dönemdir Aydınlı bana oy veriyor”

Kendisinin 5 dönemdir Aydınlı hemşerilerinden oy aldığını belirterek teşekkür eden Uzunırmak’ın, “Projelerimizi ve öngörülerimiz yerel ve genel iktidardakiler ile ilgili eleştirilerimizi MHP seçim bürolarından sizlerle paylaşacağız. 5 dönemdir Aydınlı bana oy veriyor. Aydınlı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum.” sözleri MHP Çine Seçim Büro önünde toplanan MHP’li gençlerin, ‘Çine Ovası Bozkurt Yuvası’ sloganları ile kesildi.

“Mehmet Yavuz ile beraber Çine’ye ne gerekiyorsa yapacağız”

Aydın’ı ilçeleriyle birlikte estetik bir görünüme kavuşturacağını belirten Uzunırmak, “Aydın’ı, Çine’den Akçaova’ya, Buharkent’e varıncaya kadar, yaşlanmış viraneye dönmüş yerlerde yeni açılan imar bölgelerini düzenli imara açarak alt ve üstyapısına, yeşil alanından sosyal donatılarına, mimari şekline varıncaya kadar gözümüzü ve ruhumuzu dinlendiren Avrupa kentsel şartlarından daha öteye görüntü ve gürültü kirliliğinin olmadığı estetik kentler oluşturacağız. Ekonomik projelerimizle organik sera ve organize besi bölgelerine kadar kalkınan bir Aydın tesis edeceğiz. Çine size söz veriyorum ki; Mehmet Yavuz ile beraber Çine’ye ne gerekiyorsa yapacağız." ifadelerini kullandı.

“Organize Besi Bölgesi kurulsa Çine kalkınmaz mı?”

Çine’nin kalkınması için organize besi bölgeleri projesinin hazır olduğunu belirten Uzunırmak, “Çine Deve Güreşleri ile ilgili Lig Usulu’ne döndürsek, Çine’ye Türkiye’de ve dünyaca tanınmış bir deve güreşi arenası yapılsa kötü mü olur? Çine besiciliğin en çok yapıldığı bir yer. Merkezde daha modern mezbaha, et süt entegre işleme tesislerine, yem fabrikasına kadar organize besi bölgesi kurulsa besicinin mağduriyeti giderilse Çine kalkınmaz mı? Çine’ye yakışmaz mı?” sorusunu sordu.

“Çine bizi yaptıklarımızla tanır”

“Bugüne kadar size değişim getirmeyenleri değiştirin biz değişimin öncüsüyüz.” diyen Uzunırmak, “Çine bizi barajla, Çine Devlet Hastanesi ile Çine bizi yaptıklarımızla tanır. Ali Uzunırmak söz verdi mi yapar. Çine’de Mehmet Yavuz, Aydın’da Ali Uzunırmak çift kanatlı kuş olarak Aydın’ı her yere uçuracağız.” dedi.

“Pis kokular sizi nereye götürüyorsa, garaj oradadır”

Elinde tuttuğu Özlem Çerçioğlu’nun projelerinin yer aldığı kitapçıkta yer alan bilgiler ışığında Aydın’da 1 Mart’ta açılacak Otogar’ı da eleştiren Uzunırmak, “Yeni yapılan garaja vaat edilen 100 dönüm, 18 dönüme niye indi. Niye farklı bir mimari yapı gerçekleşti. Çünkü yer tespiti ve uygulama yanlış. Biz dedik ki; garajı doğru yere yapmadınız. Çünkü orası alüvyon. Zemin sağlamlaştırması için 6 trilyon para harcandı. Orası bataklık, kokular var ve kokunun giderilmesi için de harcanan para 750 bine yakın. Beceriksizliğini örtmek için DSİ’ye suç atıyor. Dedik ki; garajda düğün konferans salonu olmaz. Eğer Cem Yılmaz Aydın’da yapılan yatırımları bir öğrense 2014 repliğini doldurur. Başka hiçbir şeye gerek yok. Çine güzergahı üzerinde metresinin yetmediği ve ruhsatı geciken bu garajda 67 kişilik otopark var. Biz yanlış diyoruz. O diyor ki; ‘Garajı eleştirenler garajın yerini bilmezler’. Daha genç, siyaseti öğrenecek. Ben de dedim ki; ‘Benimle polemiğe girmesin. Aydın’da garajın yerini öğrenmek için harita mühendisi olmaya gerek yok. Dört yolda durun, derin bir nefes çekin burnunuza gelen o pis kokular sizi nereye götürüyorsa, garaj oradadır.”

30 Mart’a çok az bir zaman kaldığını belirten Uzunırmak, “Biz, başkaları gibi ayakkabı kutularında para biriktirip çok afiş bastıramıyoruz, belediye imkanları kullanıp yardım paketleri gönderemiyoruz. Biz kendi enerjimizle, kendi emeğimizle bir yerlere gelmeye çalışıyoruz. Burada Ali Uzunırmak’ın Belediyesi’nde özel şirketlerinde çalışan var mı? Buradakiler cesur yürekler, gönül fedaileri olarak Türk Milliyetçileri olarak buradadırlar.” cümleleriyle açıklamasını noktaladı.

Çine köftesi ikramının da yapıldığı görkemli açılıştan sonra Nazilli Belediyesi Mehter Takımı, MHP Çine Seçim Bürosu önünde marşlar okudu ve daha sonra mehter ekibi arkalarında MHP Büyükşehir Belediye Başkanı Uzunırmak ve partililerin de katılımıyla Çine şehir merkezinde yürüyüşe çıktı. (Murat TAN)



Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2014, 21:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472