banner488

MHP Çine Kongreye Gidiyor

MHP Çine Kongreye Gidiyor
banner496

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Çine Olağan İlçe Kongresi’nin tarihi belli oldu.

MHP Çine Olağan İlçe Kongresi’nin ne zaman yapılacağı açıklandı. Milliyetçi Hareket Partisi Çine Olağan İlçe Kongresi 20 Ağustos 2020 Perşembe günü yapılacak.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin tek aday olduğu 13. Olağan Kongresinde, MHP Aydın İlçe kongrelerinin ilk adımı; 17 Ağustos tarihinde Koçarlı ve Karacasu ilçelerinde basılacak. 18 Ağustos Bozdoğan, 19 Ağustos Karpuzlu, 20 Ağustos Çine, 21 Ağustos Buharkent ve Sultanhisar, 22 Ağustos Efeler, 23 Ağustos Didim, 24 Ağustos Nazilli, 25 Ağustos Kuşadası, 26 Ağustos Kuyucak ve Yenipazar, 27 Ağustos Germencik, 28 Ağustos İncirliova, 29 Ağustos Söke ve Köşk yapılacağı açıklandı.

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık kongre süreciyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Her kongre sürecinde olduğu gibi; MHP Aydın Teşkilatlarımız ve mensuplarımız bu defa da büyük bir heyecan ve coşkuyla, birlik ve beraberlik havası içinde olacaktır. Teşkilatlarımız; ülkemizin yüksek çıkarları bağlamında MHP’nin üstlendiği başat işlev ve Cumhur İttifakının kucaklayıcı dinamiklerini dikkate alacakları kongrelerimiz partimize, partililerimize, vatanımıza ve milletimize ve hemşerilerime hayırlar getirmesini diliyorum. İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2020, 15:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Salih Gökbel
Salih Gökbel - 4 yıl Önce

Hayırlara vesile olmasını dilerim

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472