banner488

MHP Aydın Milletvekili Adaylarından, motivasyon ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Teşkilatı ve milletvekili adayları, Çine İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

MHP Aydın Milletvekili Adaylarından, motivasyon ziyareti
banner496

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Teşkilatı ve milletvekili adayları, Çine İlçe Teşkilatını ziyaret etti. İl Teşkilatı ve milletvekili adaylarını İlçe Başkanı Mehmet Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer karşıladı.

MHP Çine ilçe başkanlığı tarafından Hekim’in Yerinde organize edilen programa, MHP Aydın Milletvekili - TBMM İdare Amiri Ali Uzunırmak, MHP Aydın Milletvekili Adayları Hayri Güleç, Fevzi Köse ve Hilmi Bolatlıoğlu,  Kadri Dülger, MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak, Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Mustafa Karaca, MHP il Kadın Kolları Başkanı Havva Kukul, Çine İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Teşkilatı seçim önü bütün Aydın il ve ilçe teşkilatlarının birimleri ile ilgili ve motivasyon ziyaretinde bulunduklarını vurgulayan MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, “Önümüzdeki haftadan itibaren görselliğe de önem vererek arkadaşlarımızla aldığımız kararlar doğrultusunda halka dönük seçim çalışmalarını başlayacağız. Bu seçim için Milliyetçi Hareket Partisi il ve ilçe kongrelerini ve büyük kongresini tamamlamış bir partiyiz. 2015 seçimi için daha iyi kampanyalar yürüteceğiz. İktidar sayesinde Türkiye hızla bir kaosun içine sürükleniyor, dış politikada, ekonomide sorunlar büyüyor. Kendileri vaatlerde bulununca bir şey yok, muhalefet partileri halka bir şey vaat ettiği zaman bunun kaynağı neresi, nereden bulacaksınız diye soruyorlar. Bir insan kendi söylediğini kendisi tekzip ediyorsa bunda biraz utanma duygusu olması lazım. Bunlarda utanma duygusu, yüz kızarma duygusu yok. Başkanlık sistemi tartışmalarına giriyor,’ sözde paralel yapı sözde beni kandırdı’ sen bu kadar kanmaya müsaitsen, bu devletin kurumsal yapısını, hiyerarşisini değiştirip yeni bir devlet nizamı vermeye çalışırken nasıl güveneceğiz sana. AKP’nin başkanlık sistemi 2007- 2011 beyannamelerinde yok. Bunları çok iyi değerlendirmeliyiz. Türk milletini bu bataklıktan çıkaracağız. Milliyetçi Hareket Partisi tarihi boyunca hiçbir leke yok, kimseden utanacak bir hali yok. Bizler herkesin gözünün içine bakarak konuşuruz. Arkadaşlarımızla inşallah 7 Haziran’da Aydın’da iktidar olarak hizmet vereceğiz. Yılmadan, yorulmadan çalışacağız” dedi.

Toplantıdan sonra Ünlüce Mahallesi’nde merhum Arif Ali Akdemir’in ailesine taziye ziyaretinde bulundalar.













 


Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2015, 13:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472