banner488

MHP Aydın Milletvekili Adayı Hüseyin Karagöz Çine’de

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Milletvekili Adayı Avukat Hüseyin Karagöz Çine Sanayii Sitesini ve Çine esnafını ziyaret etti.

MHP Aydın Milletvekili Adayı Hüseyin Karagöz Çine’de
banner496

MHP Aydın Milletvekili Adayı Av. Hüseyin Karagöz’e ziyaretleri sırasında MHP Çine İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, yönetim kurulu üyeleri ve partililer eşlik etti.

İlk olarak Sanayii Sitesini ve çarşı esnafını tek tek ziyaret eden Av. Hüseyin Karagöz, hayırlı işler dileyerek vatandaşların dertlerini dinledi. Sıkıntılarını dile getirme fırsatı bulan esnafa Karagöz, ’Bizimle Yürü Çine’ diyerek 7 Haziran seçimlerinde partisine ve kendisine destek istedi.

Av. Hüseyin Karagöz, Çine MHP Teşkilatının düzenlediği konvoyla akşam ziyaretini Kahramanköy Mahallesine yaptı. Karagöz’ü Mahalle Muhtarı Abdülkadir Akalın ve mahalle sakinleri karşıladı. Karagöz mahalle sakinlerinin hal ve hatırlarını sorarak, sıkıntılarını dinledi. Av. Hüseyin Karagöz, “Şimdi biz sıkıntılarımızı Aydın’lı olmayanlara nasıl anlatabiliriz? Ak Partinin Aydınlı bile olmayan vekil adaylarına nasıl ulaşacağız? Aydın’ın toprağında her şey yetişiyor da adam mı yetişmiyor soruyorum size? Buradakiler adam değil mi? Biz Aydın'da doğduk Aydın'da öleceğiz. Cenazemiz de burada olacak. Ak Partinin Afyonlu, İstanbullu ve Şanlıurfalı adaylarını eleştiren Karagöz Afyonda veya Şanlıurfa’da olmayacağız. Kendi sesimizi duyurmanın zamanı, birlik olalım Aydın’ı Ankara’ya taşıyalım. Şimdi sıra Aydın’da, Çine’de. 7 Haziranda memleketimizde “Ne Mutlu Türküm’’ demeye devam edebilmek için hırsızlığa, vurguna, talana dur demek için hep birlikte Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidara taşımalıyız” dedi.




















Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2015, 08:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472