banner488

MHP Aydın İl Yönetimi Çine’de ziyaretlerde bulundu

MHP Aydın İl Yönetimi Çine’de ziyaretlerde bulundu
banner496

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Aydın il Başkanı Haluk Alıcık ve il yönetimi, Çine’ye gelerek gün boyu ziyaretlerde bulundu.

MHP Aydın heyetinin Çine ziyaretlerine MHP Çine İlçe Teşkilat Başkanı Kazım Oluç, Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan, Çine Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can, ilçe yöneticileri ve partililer eşlik etti. MHP İl Başkanı Haluk Alıcık ve il yöneticileri ilk ziyaretlerini Çine Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can’a yaptı. Alıcık, "Çine seçimden seçime değil her zaman bizim için çok önemli" dedi. Ardından MHP heyeti Çine Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Çineli hemşerileriyle birlikte olmaktan, ilgilerinden ve sohbetlerinden güç aldıklarını belirten Başkan Alıcık, “Çine için ben de bir şeyler yapmak istiyorum diyen herkese kapımız açık. Çiftçimizin, üreticimizin, esnaf ve sanatkar kardeşlerimizin yanındayız, dertlerinin, sıkıntılarının ve çözüm önerilerinin takipçisi olacağız. Kapılarını, gönüllerini bize açan Çine'mizin değerli esnaf ve sanatkârlarına, hemşerilerimize teşekkür ederiz” dedi.

MHP Çine’de üye kayıtları devam ediyor

Aydın’ın tüm ilçelerinde yoğun ilgi gören üye kayıtlarının Çine’deki törenine MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, il yöneticileri, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç ve ilçe yöneticileri, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar katıldı.

Yeni Üyelerin rozetlerini dua ederek takan MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık yaptığı açıklamada: "Aydın Kentimizin demokrasi şehitlerinin ve yiğit efelerimizin bize bıraktığı kentimizde , anlaşmayı, hürmeti, kucaklaşmayı, uzlaşmayı, fazileti, dayanışmayı kıymetli hemşerilerimizin desteği ile cennet Aydın Kentimizde hakim kılacağız. Çok şükür, Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in bu gayretlerini aziz hemşerilerimiz, partimize üye olarak, dua ederek, selamlarını esirgemeyerek karşılık veriyorlar. Hiçbir dünyevi hedef, hiçbir nefsi çıkar maneviyatımızdan, vefamızdan ve milli sadakatimizden ve Aydın sevdamızdan üstün değildir, asla da olamayacaktır. Biz önce Aydın, önce Aydınlı diyoruz. Aydın Kentimiz için biz de varız diyen hemşerilerim ilçe teşkilatlarımıza gelerek üyeliklerini yaptırıyorlar. Üye olarak; Türk Milletimizin bekasına, Cennet Aydın Kentimizin gelişimine ve partimize güç veriyorlar. Çine ilçemiz için elimizi taşın altına koyarız diyen kıymetli Çineli efe yürekli hemşerilerimiz partimize üye olmuştur. Rozetlerini taktık, hayırlı olsun. Hep birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2020, 12:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472