banner488

MHP Aydın İl Teşkilatı Çine'de Ziyaretlerde Bulundu

MHP Aydın İl Teşkilatı Çine'de Ziyaretlerde Bulundu
banner496

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Çine Ülkü Ocağı Başkanı Murat Çalışkan, MHP Çine İlçe Başkan Yardımcıları Zübeyir Özdemir ve Namık Yüksel, MHP Çine Kadın Kolları Başkanı Nihal Bilgiç ve yönetim kurulu üyeleri ilçede ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Çine Organize Sanayii Bölgesinde S.S.144 Nolu Çine Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatif Başkanı Enver Gökbel ve Yeşilbaşak Olea Zeytinyağı Fabrika sahipleri Mesut Dağdeviren ve Ali Rıza Candan ziyaret edildi. OSB ile bilgiler edinen Başkan Alıcık, “Organize Sanayi bölgelerimizde büyük fabrikalar çalışırsa, bizlerin en çok önem verdiğimiz konu olan aş ve iş derdine çare olacaktır. İlçelerimizin kalkınmasında OSB’ri büyük rol oynamaktadır” diye konuştu.

MHP heyeti EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir’i ziyaret ederek fabrikadaki personelle sohbet etti. Şirketin lokma hayrına katılan heyete lokma ikram edildi. Heyet daha sonra Çine’de AK Parti Çine İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yılmazlar Ticaret ortaklarından İsmail Yılmaz, Hanımeli Börek ve Mantı Evi sahibi Hicran Balcı ile Altıntaş Giyim Mağaza sahibi Mehmet Zeki Altıntaş'ı ziyaret ederek sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2021, 20:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472