banner488

MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak “Tabi ki Genel Başkanımın arkasında olacağım”

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Cem Akbudak MHP üzerinde bir oyun oynanmaya çalışıldığını, her zaman söylediklerinin ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin arkasında olduğunu söyledi.

MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak “Tabi ki Genel Başkanımın arkasında olacağım”
banner496
 Akbudak açıklamasında “Biz Aydın İl Yönetimi olarak genel başkanımıza genel merkeze bağlı olduğumuzu deklere ettik. Bundan rahatsız olan çok insan oldu. Bir oyun  oynanmak isteniyor. Biz kimin oynamak istediğini çok iyi biliyoruz.Biz söylediklerimizin arkasındayız. Ben Milliyetçi Hareket Partisi’nin İl Başkanıyım. Beni Genel Kurul seçti. Tabi ki Genel Başkanımın arkasında olacağım. Ben partinin bölünmesini istemem. Bu sıkıntılı dönem aşılacak. 4 ay önce %16 oy alan bir parti 4 ay sonra %11.9’a düşüyorsa bunun kabahati kimde? Sadece genel merkezde mi? 4 ayda bu kadar değişim olur mu? Demek ki bazı karıştıranlar var. Bu karışıklığı isteyenler var. Buna ayak uyduranlar var. Ne değişti, söylemler mi değişti? 7 Haziran’da % 16 aldığında Bahçeli çok iyiydi. O zaman hiç değişim isteyen yoktu. Bu adaylar o zaman da yaşıyordu. Hiç kimseden ses çıkmadı. MHP üzerine oynanan bir oyun var.Amaç Milliyetçi Hareket partisini bölüp parçalamak. Siyasi partiler parti tüzüğüne göre yönetilir. Tüzük o siyasi partinin Anayasasıdır. Sosyal medyada benim açıklamamdan sonra hakaret ve küfür içerikli sözler yayınlayanlar oldu. Bunun gereği yapılacak. Tüzük ne diyorsa onu yapacağız. Buna sessiz kalamayız. Eğer kalırsak bu partiye en büyük kötülüğü yapmış oluruz. MHP’nin bir kurumsal kimliği vardır. Bu kurumsal kimliğe göre hareket edilir” dedi.

ÜYELİKTEN DÜŞÜRDÜK İHRAÇ DA EDERİZ

Son günlerde yaşanan görevden alma kriziyle ilgili de konuşan Akbudak “Yönetim şekli olarak da bir disiplin kurulumuz vardır. Yönetim kurulumuz vardır. Disiplin kurulu 7 kişidir. Bu 7 kişinin içinde 3 arkadaşımız, toplantılara gelmiyor, kararlarda hep muhalefet ediyorlardı. Disiplin Kurulu Başkanımız bu üç kişinin faydalı olmadığını söyledi. Ben kendileriyle konuştum. İstifa edeceklerini söylediler. Fakat etmediler. Biz de İl Yönetim Kurulu olarak Alper Karaman, Kemal, Pamuk ve Osman Haraçvermez’i disiplin kurulu üyeliğinden düşürdük. Yerine yedeklerin gelmesine karar verdik. Disiplin kurulu çalışmadığı için yönetim kurulu kararıyla bu üç kişiyi üyelikten düşürdük. İhraç etmedik. Üyelikten düşürdük. Yetki konusunda da bir sıkıntımız yok. Bunu yapmaya yetkimiz var. Bu şekilde devam ederlerse ihraç da ederiz. Ayrıca görevden el çektirildiğinde birden görev adamı oluyorlar. Bunlar benim listemle geldiler. Ayrı şekilde seçim olmadı” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472