banner488

Mehmet Tosun, “AK Parti Olarak Ülkeyi Başarıyla Yönetiyoruz”

Mehmet Tosun, “AK Parti Olarak Ülkeyi Başarıyla Yönetiyoruz”
banner269
AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, OSB’nin gelişmeleriyle ilgili yazılı basın açıklaması yaptı. Yatırım yapan BİEN Seramik Fabrikası ile ilgili Çine Belediye Başkanının paniğe kapıldığını belirten Başkan Tosun, “Bizi takip etmeye devam etsinler” dedi.

Çine’yi 2 sene sonra kimse tanıyamayacağını belirten AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, yıllardır ilçeye hiçbir şey kazandıramamakla AK Partiyi suçlayan, OSB konusunda dalga geçenler nüfus azalmasının, istihdamın arttırılmasının ve ilçe ekonomisinin büyümesinin ilacı olan OSB konusunda ezberini bozmak zorunda kaldıklarını söyledi.

Başkan Tosun açıklamasında, “AK Partili arkadaşlar tarafından kurulan, Çineli Milletvekilimiz Mustafa Savaş’ ın milletvekili seçilmesiyle, yönetimsel değişikliğe gidilerek İlçe Kaymakamımız Özkan Demir’in yönetim kurulu başkanı oldu. Milletvekilimizin üstün gayretleri sayesinde, müthiş bir ivme kazanması, hızlı bir şekilde yatırımcıların akın etmesi sonucu yüzde 17 doluluk oranından, yüzde 100 doluluk oranına erişmesi, kısaca Çine OSB ‘deki bu baş döndürücü büyüme, hatta OSB’nin genişleme çalışmalarına başlanılmasının duyulmasıyla sıraya giren yatırımcıların olması ,ilçe ekonomisine ,istihdama yapacağı katkısını CHP’li Çine Belediye Enver Salih Dinçer yeni idrak edebilmiş, OSB’nin önemini yeni anlayabilmiş, Bien Seramik’in Söke’deki fabrikasını ziyaret etmiş.

Temmuz ayının sonlarında OSB’de yapılan, ilçe STK Başkanlarının, siyasi parti başkanlarının, medya temsilcilerinin katıldığı Bien Seramik’in yer tahsis toplantısına davet edilmesine rağmen Belediye Başkanı ve CHP İlçe Başkanı katılmamış, bir temsilci de göndermemişlerdi. O günkü toplantıda alınan karar gereği yine toplantıya katılanlarla Söke OSB’deki  Bien Seramik fabrikasına gezi düzenlenecekti. Ancak başkan o toplantıdan sonra gerek Çineli Milletvekilimiz Mustafa Savaş’ın ilçe ziyaretinde yaptığı açıklamalar, gerek ilçe Kaymakamımız, aynı zamanda OSB yönetim kurulu başkanı Özkan Demir’in yaptığı açıklamalar, gerekse bizim yaptığımız açıklama, Çine’ye ilk etapta 400,bittiğinde bin 500 kişiye istihdam sağlayacak olması gibi konulardan dolayı paniğe kapılmış, yaptığı hatayı anlamış, apar topar Söke’ye gitmiştir. Yıllardır AK Parti’ye ilçeye hiçbir şey kazandıramamakla suçlayan, OSB konusunda dalga geçen bu zihniyet nüfus azalmasının, istihdamın arttırılmasının ve ilçe ekonomisinin büyümesinin ilacı olan OSB konusunda ezberini bozmak zorunda kalmıştır ve kalacaktır. Şunu anlıyoruz ki Büyükşehir ve ilçe Belediyesi olarak üç senedir hiçbir şey başaramamanın ayıbını, ezikliğini ve utancını Ak Parti’nin getirdiği hizmetleri yıllarca yaptığı gibi sahiplenerek, rol çalarak ört bas etmeye çalışmaktadır. Basında yer aldığı açıklamalarda bile insanların gözlerine baka baka Çine’ye kazandırdığımız ya da kazandıracağımız Doğalgaz, Cezaevi, Hükümet Konağı, Hastane, TOKİ hatta OSB ‘yi bile sahiplenmiştir. Mesele şudur:’ ’Marifet iltifata tabidir.’’

Unutulmalıdır ki ülke iyi yönetilmese, başta AK Partili bir hükümet olmasa, Büyükşehir’e aktarılan maddi kaynaklar azalacak, belediyeler hiçbir şey yapamaz konumuna düşecektir. Demek ki neymiş, Büyükşehir’in ve ilçe Belediyesinin üç yıldır yapabildiği bir-iki projenin sonuçlandırılmasında bile genel iktidar olarak AK Parti Hükümetinin ülkeyi başarılı bir şekilde yönetmesi yatmaktadır.

İddiamız şudur: Çine’yi iki yıl sonra kimse tanıyamayacak. OSB üç bin kişiye iş kapısı olacak. Tavsiyemiz şudur: Bizi takip etmeye devam etsinler.”

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2017, 01:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472